Till startsidan

Årets Mölndalsambassadörer 2016

Årets mottagare av utnämningen Årets Mölndalsambassadör

Mölndals stad uppmärksammar varje år personer, företag eller organisationer som på ett förtjänstfullt sätt verkat för att lyfta fram staden genom att utnämna dem till Mölndalsambassadörer.

Urban Nyberg samt Lim & Handtryck AB får utmärkelsen Årets Mölndalsambassadör 2016.

Urban Nyberg

Urban Nyberg är en hängiven företrädare för bageriet Steinbrenner & Nyberg med Ehlers Bageri AB. Han har placerat Mölndal på kartan som ett centrum för ”livets njutningar”. Med stor entusiasm har Urban lyckats övertyga omvärlden om att ett liv med vatten och bröd är ett av de bästa liv man kan ha.

Lim & Handtryck AB

Företaget Lim & Handtryck har med envishet och uthållighet utvecklats till att bli ledande inom sitt område med specialtryckta historiska tapeter. Även om företaget inte är så känt för den stora allmänheten, är Lim & Handtryck AB ett väletablerat och respekterat namn inom sin bransch. Deras kunnande och kvalitetskänsla har gjort
dem omskrivna i såväl svensk som internationell media. De har därmed spridit kunskap om Mölndal och Kvarnbyn på ett föredömligt sätt.

Senast uppdaterad 2016-03-18 14.33  

KontaktMölndals stad | Göteborgsvägen 11-17 | 431 82 Mölndal  | 031-315 10 00 | stad@molndal.se. Mölndals stad på Facebooklänk till annan webbplats