Till startsidan

Mölndals energirådgivare får utmärkelse

Ragnar Uppström, Mölndals energirådgivare

Mölndals stads energirådgivare Ragnar Uppström har tilldelats utmärkelsen Årets energirådgivare 2016 av föreningen EnergiRådgivarna.

Föreningen EnergiRådgivarna lyfter varje år fram inspirerande företrädare för energieffektivisering i Sverige. Varje år utses en årets energirådgivare efter nominering. För 2016 valde man Mölndals stads energirådgivare Ragnar Uppström.

Ragnar jobbar som Energirådgivare/energiingenjör och har bland annat varit med i arbetet med solceller som finns på ett par av stadens byggnader och andra effektiviseringar inom staden samt jobbar med stöd och rådgivning i energifrågor till företag och fastighetsägare. Under tisdagen tar Ragnar emot utmärkelsen i Stockholm.

Mångårigt engagemang

Den här motiveringen, som är vad den person som nominerade Ragnar lämnade in, har EnergiRådgivarna publicerat på sin hemsida:

”Ragnar Uppström har i många år arbetat aktivt, metodiskt och positivt med energi- och klimatrådgivning i Mölndal. Han har också varit en viktig kugge i nätverket inom Hållbar utveckling Väst, där han bidragit med sin gedigna kunskap och sitt hjälpsamma, raka sätt.

Genom åren har han varit ett uppskattat bollplank vid diskussioner och generöst delat med sig av sina erfarenheter. Tack vare Ragnar har föreningar, företag och Mölndals stad fått hjälp och stöd att energieffektivisera och att göra hållbara val.”

– Jag vet inte vem som nominerat mig, men det känns fantastiskt kul att få uppskattning för det viktiga och roliga arbetet jag har, säger Ragnar.

Mer information finns på EnergiRådgivarnas hemsidalänk till annan webbplats.

Senast uppdaterad 2017-01-05 10.01  

Kontakt

Mölndals stad
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 växel
031-87 76 68 fax
stad@molndal.seMölndals stad | Göteborgsvägen 11-17 | 431 82 Mölndal  | 031-315 10 00 | stad@molndal.se. Mölndals stad på Facebooklänk till annan webbplats