Till startsidan

Mölndal Taekwondo med i ANDT-samarbete

BIld ANDT samarbete

Tillsammans för en idrott fri från alkohol, narkotika, doping och tobak (ANDT). Det är budskapet i den gemensamma ANDT-policy som 12 idrottsföreningar i Mölndals stad tillsammans tagit fram och antagit. Nu har Mölndals Taekwondo-klubb blivit den trettonde föreningen att vara med i samarbetet.

- För Mölndal Taekwondo var det en självklarhet att anta ANDT-policyn eftersom den går hand i hand med de existerande värdegrunderna inom taekwondo vilket alla utövare lär sig under träningen, säger Niclas Hansson, kontaktperson för ANDT- policyn. En gemensam plattform och samarbete med andra föreningar ser vi som något positivt. Förhoppningsvis ger det oss alla mer kunskap, förståelse och verktyg för att kunna hjälpa och upptäcka om någon i föreningen har problem med alkohol, narkotika, doping eller tobak.

Den gemensamma ANDT- policyn är framtagen i samarbete med Mölndals stad och SISU Idrottsutbildarna. Deltagande föreningar är Balltorps FF, Dalen/Krokslätts FF, Fässbergs IF, IF Mölndal fotboll, Jitex BK, Kållered SK, Lindome GIF, Lindome IBK, MASS, Mölndals HF, Åby Badminton, Solängens BK och Mölndals Taekwondo.

Inom staden är folkhälsorådet, brottsförebyggande rådet och kultur och fritidsförvaltningen engagerade i arbetet.


Senast uppdaterad 2016-04-04 11.07  

Kontakt

Mölndals stad
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 växel
031-87 76 68 fax
stad@molndal.se

Relaterad information

Fyll på med relaterad information till nyheten

Mölndals stad | Göteborgsvägen 11-17 | 431 82 Mölndal  | 031-315 10 00 | stad@molndal.se. Mölndals stad på Facebooklänk till annan webbplats