Till startsidan

Ny vd för Mölndalsbostäder

Marie Werner, idag distriktschef på bostadsbolaget Poseidon, har utsetts till ny vd för Mölndalsbostäder.

Marie Werner är civilingenjör och har varit i branschen länge. Hon kommer närmast från Poseidon där hon har varit distriktschef senaste elva åren samt projektchef dessförinnan, anställd sen 2001.
-Att Mölndalsbostäder är ett uppskattat bolag, med höga kund-och medarbetarbetyg, råder inga tvivel om. Att behålla denna höga nivå är i sig en utmaning, men det finns alltid något som man kan utveckla och bli bättre på. Inte minst att öka produktionen av nya bostäder till Mölndals stads befintliga och nya medborgare, säger Marie Werner.
 
Jag brinner för att kombinera det "hårda" med det "mjuka" inom fastighetsförvaltning.
Mycket är redan på gång och jag är glad över att få vara en del av både Mölndalsbostäders och stadens utveckling framöver.
Tillsammans och med gemensamma krafter kan vi göra Mölndalsbostäder till en ännu bättre värd!

Marie Werner tillträder tjänsten som ny vd under våren 2017.

- Vi är mycket nöjda med den rekryteringsprocess vi haft och är övertygade om att vi fått en mycket kompetent VD till oss, säger Sven-Ove Johansson, styrelsens ordförande.
Marie har gedigen erfarenhet från branschen och mycket god kommunikativ förmåga. Hon har gjort dokumenterat goda insatser för de boende inom Poseidon, där hon lämnar sitt arbete som distrikstchef. Inte minst med ungdomar och nyanlända. Hennes ledarstil passar väl in i vårt bolag och hennes erfarenheter kommer vara värdefulla för Mölndalsbostäders utveckling framöver.

Henrik Lyréus, ekonomichef på Mölndalsbostäder, är tf. vd tills Marie Werner är på plats.

Senast uppdaterad 2016-11-21 12.24  

Kontakt

Mölndals stad
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 växel
031-87 76 68 fax
stad@molndal.seMölndals stad | Göteborgsvägen 11-17 | 431 82 Mölndal  | 031-315 10 00 | stad@molndal.se. Mölndals stad på Facebooklänk till annan webbplats