Till startsidan

Pedagog Mölndal invigd

Idag har en ny webbplats lanserats - av, med och om pedagoger i Mölndal. Här samlas inspirerande berättelser från stadens skolor och förskolor, för alla att ta del av!

I morse invigdes den nya webbplatsen Pedagog Mölndal, med pompa och ståt inför över 1500 mölndalspedagoger på deras studiedag.

Delande, stolthet och spridning

http://pedagog.molndal.se/länk till annan webbplats är en plats där stadens skolor och förskolor syns, hörs och utvecklas. Här finns bland annat bloggar, filmer och artiklar för lärande och spridning av skolutveckling som pågår i staden. Lärare och alla andra som är nyfikna på Mölndalspedagogernas arbete kan titta in och lyssna, läsa och inspireras av allt som görs i våra verksamheter. Vi lär av, med och om varandra!

Vid festligheterna klippte förvaltningschef Elisabeth Jacobsson ett gyllene band efter att en rad duktiga lärare, specialpedagoger och förskollärare delat med sig av sina arbetssätt och erfarenheter.

Nu kör vi!

Jobbar du in Mölndals skolor eller förskolor och vill dela med dig på webbplatsen kontaktar du redaktionen på pedagog@molndal.se 

Senast uppdaterad 2016-11-09 08.24  

Kontakt

Relaterad information

Mölndals stad | Göteborgsvägen 11-17 | 431 82 Mölndal  | 031-315 10 00 | stad@molndal.se. Mölndals stad på Facebooklänk till annan webbplats