Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Omvals-öppet hus & expert-föreläsning om träning

Den 24 april håller vi öppet hus med studie- och yrkesvägledare på plats. Vi bjuder samtidigt in dig till en gratis inspirations-föreläsning med Annika Sjöö.

Är du fortfarande osäker på om du har valt rätt till gymnasiet? Du vet väl att du har möjlighet att göra om din ansökan under omvalsperioden den 6 april - 1 juni? Den 24 april håller vi öppet hus och du kommer då att kunna träffa studie- och yrkesvägledare hos oss som kan stötta i omvalsprocessen.

Kanske är du nyfiken på en mindre och personligare skola? Låt oss visa dig Krokslättsgymnasiets charmiga lokaler och berätta mer om vår skola. Prata med rektor, lärare och elever och ställ dina frågor om samhällsvetenskapsprogrammet och vård- och omsorgsprogrammet.

Sist men inte minst – ta chansen och gå på gratis inspirationsföreläsning med träningsgurun och dansaren Annika Sjöö. Annika är utbildad idrottslärare, kostrådgivare och träningsinstruktör. Hon är programledare för serien ”Du är vad du äter” och har vunnit Let’s Dance tillsammans med Magnus Samuelsson. Annika är också en uppskattad föreläsare och kommer under vårt öppet hus att hålla en föreläsning för att motivera dig i din träning. Dina föräldrar är givetvis också välkomna att vara med på föreläsningen.

Vi bjuder på fika. Ingen föranmälan behövs. Välkommen!

Tid, plats och ta sig hit

Tid: Kl. 17-19 den 24 april (Obs! Föreläsningen börjar kl. 17:30)
Plats: Krokslättsgymnasiet, adress Krokslätts fabriker 50
Ta sig hit: Med spårvagn eller bil (9 minuter från Korsvägen och 4 minuter från Mölndals centrum). Linje 2 och 4 stannar vid skolan. Parkering finns framför skolan.

Dela på:

Senast uppdaterad 2017-04-07 14.47100%

av vo-eleverna
fick jobb direkt
efter examen

9

minuter
till korsvägen i
centrala Göteborg