Till startsidan

Lediga jobb

Söker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till att skapa välfärd? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar? Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision. 

Mölndal Vision 2022, kan sammanfattas med orden ”Mölndal är den hållbara staden där alla får chansen. Med mod och kreativitet förstärker vi Västsverige.” Mölndals stad har drygt 5000 medarbetare inom en mängd olika yrken som alla arbetar för att skapa välfärd för Mölndals 62 000 invånare och alla de människor som arbetar och verkar i staden. Vill du vara med?

Befattning Ansök senast
{{assignment.assignmentTitle}} {{assignment.deadline}}

Klicka här om du inte ser ovanstående listalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi har blivit uppmärksammade på att listan med de lediga tjänsterna inte syns i fältet ovan för några av våra besökare. Problemet verkar främst drabba de som använder Internet Explorer 9 som webbläsare.

Om du inte ser listan kan du titta längst ner på sidan och se om där finns ett informationsfält med en knapp "Visa allt innehåll". Om du ser det klickar du på knappen "Visa allt innehåll". Du kan även prova att trycka på tangenterna ctrl F5 eller använda en annan webbläsare som exempelvis Firefox eller Chrome.
/webmaster

Senast uppdaterad 2016-09-21 08.39  

Mölndals stad | Göteborgsvägen 11-17 | 431 82 Mölndal  | 031-315 10 00 | stad@molndal.se. Mölndals stad på Facebooklänk till annan webbplats