Till startsidan

Lediga jobb

Söker du ett meningsfullt arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till att skapa välfärd? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar?

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och vi tillsammans bidrar till att uppfylla Mölndal Vision 2022.

 

Befattning Ansök senast
{{assignment.assignmentTitle}} {{assignment.deadline}}

Klicka här om du inte ser ovanstående listalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi har blivit uppmärksammade på att listan med de lediga tjänsterna inte syns i fältet ovan för några av våra besökare. Problemet verkar främst drabba de som använder Internet Explorer 9 som webbläsare.

Om du inte ser listan kan du titta längst ner på sidan och se om där finns ett informationsfält med en knapp "Visa allt innehåll". Om du ser det klickar du på knappen "Visa allt innehåll". Du kan även prova att trycka på tangenterna ctrl F5 eller använda en annan webbläsare som exempelvis Firefox eller Chrome.
/webmaster

Personuppgiftslagen

Alla ansökningar sparas enligt Personuppgiftslagen (PUL). En ansökningshandling som skickas in till Mölndals stad betraktas som inkommen handling enligt offentlighetsprincipen.

Detta betyder att alla ansökningshandlingar diarieförs och att vem som helst har rätt att se din ansökan.

Senast uppdaterad 2016-12-13 09.13  

Kontakt

Mölndals stad
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 växel
031-87 76 68 fax
stad@molndal.se

Mölndals stad | Göteborgsvägen 11-17 | 431 82 Mölndal  | 031-315 10 00 | stad@molndal.se. Mölndals stad på Facebooklänk till annan webbplats