Till startsidan

Jobba som timvikarieVuxen och barn. Foto: Hans Wretling
Vill du arbeta som timvikarie i Mölndals stad? Varje dag behöver Mölndals stad vikarier inom skola, barnomsorg, vård och omsorg, lokalvård och måltidsverksamhet. Du får möjlighet att arbeta på flera av våra arbetsplatser under kortare eller längre uppdrag.

För att jobba som timvikarie ser vi helst att du har utbildning/erfarenhet för arbetsuppgifterna. Om du blir kallad till intervju ska du ta med ett aktuellt utdrag ur belastningsregistretlänk till annan webbplats som du beställer från Polisen.

Timvikarie måltid

Nu söker vi fler timvikarier som kan arbeta i våra kök - kockar och ekonomibiträden. Både du som kan börja omgående och du som kan börja arbete till hösten. Välkommen med din ansökan via länken i annonsenlänk till annan webbplats.

Timvikarie inom förskola och skola

Vi fortsätter att gå igenom de intresseanmälningar som har kommit till oss. Under veckorna 25-27 kommer vi att ha annons ute för rekrytering inför höstterminen.


Timvikarie vård och omsorg

Välkommen med intresseanmälan för arbete som timvikarie i vård och omsorg. Vi tar emot din anmälan via länken i annonsen.länk till annan webbplats

Du hittar alla lediga jobb i Mölndals stad under Lediga jobblänk till annan webbplats.

Du bestämmer själv när du vill vara tillgänglig för jobb

Som timvikarie får du tillgång till systemet Time Care Pool, där du lägger in de dagar som du kan arbeta. Därefter skickar vi ut erbjudande om ledigt arbete till dig via sms.

För dig som redan arbetar som vikarie

Om du blir sjuk och inte kan arbeta ett inplanerat arbetspass ska aktuell enhet och vikarieenheten meddelas.

Information om Time Care Pool och tidsrapportering finns att läsa i våra manualer.

Nytt lösenord

Om du behöver ett nytt lösenord till Time Care Pool kontaktar du vikarieenheten.

Senast uppdaterad 2015-05-05 10.37  

Mölndals stad | Göteborgsvägen 11-17 | 431 82 Mölndal  | 031-315 10 00 | stad@molndal.se. Mölndals stad på facebooklänk till annan webbplats