Till startsidan

Jobba som timvikarie


Vuxen och barn. Foto: Hans Wretling
Vill du arbeta som timvikarie i Mölndals stad? Varje dag behöver Mölndals stad vikarier inom skola, barnomsorg, vård och omsorg, lokalvård och måltidsverksamhet. Du får möjlighet att arbeta på flera av våra arbetsplatser under kortare eller längre uppdrag.

För att jobba som timvikarie ser vi helst att du har utbildning/erfarenhet för arbetsuppgifterna. Om du blir kallad till intervju ska du ta med ett aktuellt utdrag ur belastningsregistretlänk till annan webbplats som du beställer från Polisen.


Timvikarie vård och omsorg

Du som vill arbeta som timvikarie inom vård- och omsorg är välkommen att lämna en intresseanmälan. Ditt intresse lämnar du via länken i annonsenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där du även finner mer information.

Timvikarie Måltid

Nu söker vi fler timvikarier till staden kök, både kockar och ekonomibiträden. mer information finns i annonsen. Söker gör du via länken i annonsenlänk till annan webbplats.

Timvikarie förskola och skola

Nu finns det en intresseanmälan ute för att arbete som timvikarie inom förskolan och skolan. Välkomna att söka via länken i annonsen.öppnas i nytt fönster

Lediga jobb 

Du hittar alla lediga jobb i Mölndals stad under Lediga jobblänk till annan webbplats.

Du bestämmer själv när du vill vara tillgänglig för jobb

Som timvikarie får du tillgång till systemet Time Care Pool, där du lägger in de dagar som du kan arbeta. Därefter skickar vi ut erbjudande om ledigt arbete till dig via sms.

För dig som redan arbetar som vikarie

Om du blir sjuk och inte kan arbeta ett inplanerat arbetspass ska aktuell enhet och vikarieenheten meddelas.

Information om Time Care Pool och tidsrapportering finns att läsa i våra manualer.

Nytt lösenord

Om du behöver ett nytt lösenord till Time Care Pool kontaktar du vikarieenheten.

Senast uppdaterad 2015-08-26 15.55  

Mölndals stad | Göteborgsvägen 11-17 | 431 82 Mölndal  | 031-315 10 00 | stad@molndal.se. Mölndals stad på facebooklänk till annan webbplats