Till startsidan

Timvikarie i Mölndal


Vuxen och barn. Foto: Hans Wretling

Som timvikarie i Mölndals Stad får du tillsammans med oss, möjlighet att skapa bästa möjliga välfärd för mölndalsborna. Varje dag behöver vi vikarier inom skola, barnomsorg, vård och omsorg, lokalvård och måltidsverksamhet.

Att arbeta som timvikarie innebär att arbeta när ordinarie personal är frånvarande. Det kan vara allt från några timmar till en längre period. Du har möjlighet att arbeta på olika slags arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. Även du som studerar och vill ha ett arbete vid sidan av studierna är välkommen till oss.

Som timvikarie får du tillgång till systemet Time Care Pool, där du lägger in de dagar som du kan arbeta. Därefter skickar vi ut erbjudande om ledigt arbete till dig via SMS.

För att trivas som timvikarie tror vi att du har lätt för att ta egna initiativ och anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet för arbetsuppgifterna.

Du söker arbete via länkarna under respektive område där du vill arbeta

När du skickat din ansökan får du en bekräftelse via e-post. Om du blir kallad till intervju vill vi att du tar med dig kopior på betyg, examensbevis med mera samt ett giltigt utdrag ur belastningsregistret som du beställer från Polisen. Tänk på att utdraget gäller ett år.

Timvikarier förskola och skola

Vi tar emot intresseanmälningar för att arbeta som timvikarie i förskola och skola. Ditt intresse lämnar du via länken i annonsen.länk till annan webbplats

Timvikarier måltid

Nu söker måltidsorganisationen fler timvikarier för arbete i kök på förskola, skola och äldreomsorg. Söker gör du via länken i annonsen.länk till annan webbplats

Timvikarier vård och omsorg

Du som vill arbeta som timvikarie inom vård- och omsorg är välkommen att lämna en intresseanmälan. Ditt intresse lämnar du via annonsen för timvikarie inom vård och omsorglänk till annan webbplats där du även finner mer information.

Lediga jobb 

Du hittar alla lediga jobb i Mölndals stad under Lediga jobblänk till annan webbplats.

Du bestämmer själv när du vill vara tillgänglig för jobb

Som timvikarie får du tillgång till systemet Time Care Pool, där du lägger in de dagar som du kan arbeta. Därefter skickar vi ut erbjudande om ledigt arbete till dig via sms.

För dig som redan arbetar som vikarie

Information om Time Care Pool och tidsrapportering finns att läsa i handledningarna nedan:

Time Care PoolPDF

Time Care Pool inklusive intresseanmälanPDF

Om du blir sjuk och inte kan arbeta ett inplanerat arbetspass ska vikarieenheten meddelas.

Nytt lösenord

Om du behöver ett nytt lösenord till Time Care Pool kontaktar du vikarieenheten.

Senast uppdaterad 2017-01-18 16.27  

Kontakt

Vikarieenheten
Nämndemansgatan 3
431 33 Mölndal
031-315 20 14
vikarieenheten@molndal.se

Öppettider
Besökstid måndag - fredag 08.00-15.00
Telefontid måndag - fredag 06.30-16.30
Lunchstängt klockan 11.45-12.45

Relaterad information

Mölndals stad | Göteborgsvägen 11-17 | 431 82 Mölndal  | 031-315 10 00 | stad@molndal.se. Mölndals stad på Facebooklänk till annan webbplats