Till startsidan

God man, förvaltare och förmyndare

Logotyp för överförmyndare i samverkan - Härryda, Kungsbacka, Mölndal, Partille

Överförmyndare i samverkan från och med 1 oktober 2015. Om du behöver kontakta överförmyndarna i Härryda, Kungsbacka, Mölndal, eller Partille ska du vända dig till det gemensamma kontoret i Mölndal. Den nya organisationen har fler handläggare som kan hjälpa dig med ditt ärende.

Överförmyndaren svarar för tillsyn och kontroll av föräldrars, förordnade förmyndares, gode män och förvaltares verksamhet. Förordnande:

Om organisationen Överförmyndare i samverkan


Nya blanketter för årsräkningar

Nu ligger årsräkningsblanketter ute för årsräkningar 2016. Det finns flera olika årsräkningsblanketter, tänk på att välja den som gäller ditt uppdrag. Även redogörelse samt instruktioner ligger ute. Årsräkningsblanketter och redogörelse ligger under "Blanketter" och instruktionerna ligger under "Informationsmaterial". Blanketterna finns även som ifyllningsbara och autosummerande.

Nya telefontider

Från och med 1 december har Överförmyndare i samverkan telefontid måndag-onsdag samt fredag, klockan 10-12. Besökstid är 10-12 samtliga vardagar, men på torsdagar kan man inte träffa en handläggare.

Information för dig som vill bli god man för ensamkommande barn

För tillfället kan man inte ansöka för att bli god man för ensamkommande barn, vi tar ej emot nya intresseanmälningar.

Vi har för närvarande många intresseanmälningar för målgruppen ensamkommande barn som vi behandlar. Möjligheten att inkomma med en intresseanmälan för ensamkommande barn är för närvarande stängd och kommer att öppnas igen när vi haft möjligt att gå igenom de anmälningar som redan inkommit. När ansökan öppnar igen vet vi tyvärr inte i nuläget.

 

Senast uppdaterad 2016-12-09 15.07  

Kontakt

Överförmyndare i samverkan 
Postadress: 431 82 Mölndal
Besöksadress: Stadshuset,
ingång Knarrhögsgatan 5
031-315 18 80
ofs@molndal.se

Telefontider:
måndag-onsdag och fredag 10.00-12.00
Besökstider:

måndag- fredag 10.00-12.00

Relaterad information

Mölndals stad | Göteborgsvägen 11-17 | 431 82 Mölndal  | 031-315 10 00 | stad@molndal.se. Mölndals stad på Facebooklänk till annan webbplats