Till startsidan

Näridrottsplatser

I Kållered, Lindome och Mölndal finns så kallade näridrottsplatser, platser avsedda för spontanidrott och lek. Här kan du bland annat spela basket och fotboll och åka inlines och skateboard.

Näridrottsplatserna är mycket uppskattade träffpunkter för barn och ungdomar, både under skoltid och på fritiden. Platserna fungerar också som samlingsplatser för de boende i området.

Mölndal

Broslätts näridrottsplats var den första som byggdes och blev en stor succé bland barn och ungdomar i området. Du hittar den mitt emellan Åbyskolan och Broslättsskolan.

Här finns en basketplan med konstgräs och en särskild plan för inlinesåkning. Här finns också ett fint lusthus med sittplatser för den välbehövliga vilan mellan matcherna.

Karta till näridrottsplats i Mölndallänk till annan webbplats

Lindome

Lindome näridrottsplats är en stor anläggning med både basketplan och fotbollsplan. Här hittar du också en skateboardramp och en särskild plan för inlinesåkning. I det lilla lusthuset finns fina sittplatser där du kan hämta andan mellan matcherna.

Näridrottsplatsen ligger vid Lindome centrum, i anslutning till Almåsskolan.

Karta till Lindome näridrottsplatslänk till annan webbplats

Kållered

Näridrottsplatsen i Kållered är stadens nyaste. Den ligger i ett bostadsområde mellan Våmmedalsvägen och Högenvägen. Här finns något för alla: lekplats för de små, konstgräsplan, pingisbord och hinderbana för de lite äldre, och utegym, grill och boulebana för vuxna.

Karta till Kållered näridrottsplatslänk till annan webbplats

Senast uppdaterad 2016-06-16 10.00  

Kontakt

Mölndals stad | Göteborgsvägen 11-17 | 431 82 Mölndal  | 031-315 10 00 | stad@molndal.se. Mölndals stad på Facebooklänk till annan webbplats