Till startsidan

Projektkontor Mölndal

Strength of the future, Foto: Delaram Esmaeili

Vi finns till för dig som är mellan 13-26 år. Det finns massor av möjligheter för dig som är ung i Mölndal men det kan vara svårt att hitta fram. Vi på Projektkontor kan ge dig vägledning om din nutid, framtid och fritid. Du kanske vill förverkliga en dröm eller göra något annat som får dig att må bra.

Arrangera och skapa

På Projektkontoret kan du skapa olika arrangemang som exempelvis musik, kultur eller sport. Här kan du starta studiecirklar, studiebesök, gruppverksamheter, föreläsningar eller temakvällar kring det som intresserar dig. Vad har du för drömmar och idéer? Kom till oss och förverkliga dem!

Inspiration och information

Hos oss kan du också få hjälp och inspiration om jobb och utbildningar i Sverige och utomlands, skriva CV och mycket mer. Har du frågor om bostad, hushållsekonomi eller andra viktiga tankar som rör ditt liv? Kom till oss så hjälps vi åt att besvara dina frågor!

Ungdomsutbyten, Eurodesk

Eurodesk är öppet för dig som är 16-26 år med ett rullande program med information om ungdomsutbyten och europeisk volontärtjänst, föreläsningar, happenings, utställningar med mera. Yngre ungdomar är också välkomna tillsammans med en fritidsledare. Här kan ungdomar och ungdomsledare få information och hjälp med att starta ungdomsutbyten, internationella ungdomsinitiativ med mera.

Ungdomar och unga vuxna mellan 16 och 26 år kan också få stöd för att åka utomlands som volontär inom Europeisk volontärtjänst i max ett år - vilket är helt gratis.

Ung i östra Mölndal

Kim som arbetar i området finns idag på Kvarnbyskolan eller i Projektkontorets lokaler men kan även möta dig eller er på andra platser.
Det bästa är att ringa/messa eller ta kontakt på facebook innan så ni vet att någon säkert är på plats då schemat är flexibelt.                                                                                                         

Kontakta oss
Facebook: Projektkontor i Mölndallänk till annan webbplats

Kim Henriksson
Facebook; Kim Henriksson (ung i östra Mölndal)länk till annan webbplats

Öppettider: Du kan boka in oss för personligt möte. Kontakta Kim, Jennifer eller Johanna. Se kontaktuppgifter i högerspalt.                                                    

 Det går även bra att boka in oss för möten på andra tider.

Hitta till Gamla torget 43länk till annan webbplats 

 

ELD (Experience, Learning, Description)

ELD är ett sätt att dokumentera och synliggöra det du lär dig när du exempelvis genomför och planerar ett arrangemang eller ett projekt. Med samtalsmetoden ELD kan du omvandla erfarenhet till kompetens i form av ett intyg som du sedan kan använda när du söker jobb. Säg gärna till om du är intresserad av det.

Senast uppdaterad 2016-12-02 10.18  

Kontakt

Kim Henriksson
Fritidsledare
Kultur- och fritidsförvaltningen
0704-67 75 18
kim.henriksson@molndal.se

Daniel Pawholm
Ungdomskonsulent
Kultur- och fritidsförvaltningen 
0704-67 78 99 
daniel.pawholm@molndal.se

Jennifer Yannelli San Roman
Samordnare ungas inflytande
Kultur- och fritidsförvaltningen
0704-67 75 65
jennifer.yannelli-san-roman@molndal.se

Johanna Nygren
Internationell samordnare
Kultur- och fritidsförvaltningen
0704-67 78 14
johanna.nygren@molndal.se

Projektkontoret
Besöksadress: Gamla torget 43
Måndagar kl 17.00-21.00


Mölndals stad | Göteborgsvägen 11-17 | 431 82 Mölndal  | 031-315 10 00 | stad@molndal.se. Mölndals stad på Facebooklänk till annan webbplats