Till startsidan

RSS

Ikon för RSS
RSS eller Rich Site Summary är ett sätt att få information om de senaste nyheterna eller lediga jobb till din dator utan att behöva surfa till Mölndals webbplats.

RSS-flöden på molndal.se

Hur använder jag RSS?

För att använda RSS-kanaler behöver du ett program som kan hantera dem. Många nyare webbläsare har detta inbyggt, som Internet Explorer och Mozilla Firefox. I de fallen kan man lägga in RSS-kanalernas länkar som vilka bokmärken som helst.

För dig som använder Mozilla Firefox så finns det ett enkelt sätt att bokmärka våra RSS-kanaler. Längst till höger i adressfältet finns en liten orange symbol. Klicka på den, så ser du de kanaler som kan bokmärkas.

Om du inte har en webbläsare med inbyggd RSS-läsare behöver du installera en sådan separat. De finns gratis att hämta på internet.

Lite mer om hur RSS fungerar

Genom att använda RSS-kanaler kan du se när en webbplats har lagt ut material, utan att gå dit. Du får de senaste rubrikerna på ett ställe i din dator, i samma ögonblick som de läggs ut.

Du kan även samla kanaler från flera olika webbplatser, och på så sätt få en överblick långt snabbare och enklare än om man skummat igenom webbsidorna en efter en.

Senast uppdaterad 2017-01-10 13.08  

Kontakt

Kommunikations- och kanslienheten
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 växel
031-87 76 68   fax
stad@molndal.se

Mölndals stad | Göteborgsvägen 11-17 | 431 82 Mölndal  | 031-315 10 00 | stad@molndal.se. Mölndals stad på Facebooklänk till annan webbplats