Mölndals stads startsida

MÖLNDALS STAD

Mölndals stads startsida

Är du osäker på ditt gymnasieval?

Du vet väl att du har möjlighet att göra om din ansökan till gymnasiet under omvalsperioden 6 april - 1 juni?

Kom på omvals-Öppet Hus den 24/4, så får du veta mer. Studie- och yrkesvägledare är på plats för att ge dig stöd i omvalsprocessen.

Är du nyfiken på en mindre och mer personlig gymnasieskola i Mölndal? Passa på att prata med rektor, lärare och elever på Krokslättsgymnasiet om samhällsvetenskapsprogrammet, vård- och omsorgsprogrammet och Krokslättsgymnasiets spännande profil.

Gratis inspirationsföreläsning med känd träningsprofil

Vi bjuder dig som besöker Omvals-Öppet Hus på en kostnadsfri
föreläsning med hälso- och träningsprofilen Annika Sjöö. Annika är utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt instruktör i flertalet träningsformer. Annika är en mycket uppskattad föreläsare, kostrådgivare, bloggare och programledare. Mest känd är hon för sin trefaldiga medverkan i tittarsuccén Let’s Dance – och sin seger med världens starkaste man Magnus Samuelsson. Dessutom var det Annika som lärde kronprinsessan Victoria och prins Daniel deras bröllopsvals.

NÄR OCH VAR?

Kl. 17-19 den 24 april (Obs! Föreläsningen börjar kl. 17:30)
Plats: Krokslättsgymnasiet, adress Krokslätts fabriker 50
Ta sig hit: Med spårvagn eller bil (9 minuter från Korsvägen och 4 minuter från Mölndals centrum). Linje 2 och 4 stannar vid skolan. Parkering finns framför skolan.

www.krokslattsgymnasiet.seKontakt

Krokslättsgymnasiet
Krokslätts fabriker 50
431 37 Mölndal
031-315 31 00
kgy@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2017-04-07 14.47