Mölndals stads startsida

MÖLNDALS STAD

Mölndals stads startsida

Stadsbiblioteket stänger tillfälligt

Nu på torsdag, skärtorsdagen den 13 april, är sista dagen som Mölndals stadsbibliotek håller öppet. Stadsbiblioteket stänger sedan i två
veckor för ombyggnad och öppnar igen tisdag 2 maj. 

Det är för att bygga om övervåningen, packa ner medier och ställa i ordning som stadsbiblioteket nu stänger i två veckor.

Flyttlån och service under stängningen

Besökare hänvisas under stadsbibliotekets stängning till övriga bibliotek i kommunen, till bokbussen och till bibliotekens hemsida som är öppen dygnet runt. På hemsidan finns information om senaste nytt men också möjlighet till omlån och reservationer.

Stadsbiblioteket erbjuder också dubbel lånetid, sex veckor, för stadsbibliotekets medier så kallade ”flyttlån” fram till 13 april. Det gäller för stadsbibliotekets media. Det går att återlämna medier i bokinkastet under hela stängningsperioden.

Stadsbiblioteket öppnar igen måndagen den 2 maj men med begränsade öppettider och i mindre lokaler. Det gamla stadsbiblioteket krymper sedan ytterligare den 31 augusti och kommer bara att erbjuda hämta- och lämna-service under hela september månad. Från oktober till november är stadsbiblioteket helt stängt fram till invigningen av det nya stadsbiblioteket lördag 2 december.

Turlista för bokbussen

Läs mer på bibliotekens hemsida

Påskstängt

Samtliga bibliotek i Mölndal har påskstängt långfredag till och med annandag påsk, 14- 17 april. Stadsbiblioteket förlänger sedan sin stängning fram till 1 maj. 

Kontakt

Mölndals stadsbibliotek
Göteborgsvägen 21
431 30 Mölndal
031-315 16 00
031-315 16 10 information
031-87 27 13 fax
molndals.stadsbibliotek@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2017-04-26 09.20