Begränsad öppning från 23 augusti

Lilla Åbybadet öppnar åter för allmänheten i begränsad utsträckning från och med måndag 23 augusti 2021.

Duschmunstycke som sprutar vatten.

Från och med 30 augusti utökas sedan öppettiderna för allmänheten men tiderna kommer tyvärr fortsatt vara begränsade för att motverka trängsel med simskolor och föreningsliv. Insläppet kan också behöva stängas om det skulle bli allt för många besökare.

Förlängda abonnemang

Samtliga årsabonnemang och klippkort är förlängda med motsvarande tid som Lilla Åbybadet har varit stängt för allmänheten. Om du känner att höstens öppettider inte blir tillräckliga för ditt behov går det bra att säga upp ditt kort och få pengar tillbaka för resterande giltighetstid och giltiga klipp. I så fall behöver du besöka Lilla Åbybadet och ta med legitimation och eventuellt betalkort som pengar kan föras tillbaka på.

Motverka trängsel

Vi ber våra besökare att försöka hålla avstånd till andra kunder och personal. Vi ber dig också att inte besöka anläggningen om du har sjukdomssymptom.

Det är fortsatt viktigt att duscha ordentligt före badet men om du har möjlighet att duscha hemma efter badet får du gärna göra det för att motverka trängsel. För att minska trängseln i omklädningsrummen finns även möjlighet att byta om i omklädningshytter vid bassängerna och passera ut via en annan utgång än huvudentrén. Du kan förvara dina kläder och skor inne vid bassängen men du behöver i så fall själv ta med en påse eller väska att lägga dem i.

Kaffe, fika och glass finns endast att köpa för att ta med sig och vi ber dig att inte uppehålla dig längre än nödvändigt i badets entré. Vid köbildning ber vi dig att vänta utomhus.

Dela på:

Senast uppdaterad

Nyhetsarkiv