Välkommen Natalie Roman – vår nya projektledare

Andénska Gymnasiet har fått en ny projektledare!

Natalie har jobbat i Mölndals stad sedan 2020 och nu senast haft hand om SSA Rikskonferens (Samverkan Skola Arbetsliv) som blev en stor succé. Hon tar nu på sig rollen som projektledare med stor entusiasm och passion för utbildning, vilket kombineras med en stark koppling till näringslivet.

Natalie beskriver sitt arbete som "världens bästa" eftersom det ger henne chansen att träffa en mängd olika människor på en daglig basis – från elever och skolpersonal till näringslivet. Vilket gör att ingen dag blir den andra lik. Att arbeta i projektform, med tydliga mål och strukturer, passar henne perfekt eftersom det ger en tydlig känsla av framsteg när hon kan checka av i sin ”to-do-list”.

Utanför jobbet gillar Natalie yoga, löpning och vandring med sin hund, och har planer på att utforska Dolomiterna i Italien i sommar.

Andénska Gymnasiet, som startar 2025, kommer att erbjuda en internationell profil och fokus på projektledning – två områden Natalie själv brinner för och vi är fullt övertygade om att hennes positiva energi och erfarenhet kommer bli en stor tillgång för starten av vårt nya gymnasium.

Välkommen till Andénska Gymnasiet, Natalie!

Publicerad: 2024-06-13 14.34
Senast uppdaterad: 2024-06-13 14.34
Dela sida: