Må bra

Det är viktigt att må bra för att orka med allt du vill i livet. Därför behöver du lära dig att ta hand om både din kropp och din själ.

Breakfast Club

Vi vill att dagen ska börja i lugn och ro. På Andénska börjar vi klockan 9 så att alla får en skön morgon. På måndagar bjuder vi dessutom på frukost. Oftast går mentorerna igenom vad som händer i veckan i anslutning till frukosten men ibland har vi också en inspirationsföreläsning eller äter frukost i samband med ett studiebesök.

Gratis gymkort till alla elever som har idrott

Det är viktigt att röra på sig och att hitta en träningsform man trivs med. Stora delar av idrottsundervisningen på Andénska gymnasiet sker i Nordic Wellness lokaler i Mölndals Galleria, men även på andra platser runt om i Mölndal. En bonus med detta är att alla våra elever som har idrottsundervisningen får ett gratis gymkort som gäller i hela Sverige mellan 6–16 alla dagar. Vill du uppgradera ditt kort till att även gälla efter klockan 16 kostar det 500 kronor per år.

Konsten att uppnå sina mål utan att stressa

För att hantera press och stress i livet behöver du lära dig att planera och att lägga upp dina studier och ditt arbete effektivt. Du kommer att få lära dig studieteknik och få tips och råd av dina mentorer och av elevhälsoteamet. Vi kommer också att träna praktiskt på att planera och följa upp mål under projektarbetsveckorna.

En liten skola med stor gemenskap

För att må bra är det också viktigt att vara i en trygg och uppmuntrande miljö. Andénska gymnasiet är en mindre skola där vi tillsammans bygger en stor gemenskap. Vi vill uppmuntra varandra till att vara nyfikna, våga prova och tänka självständigt. Men också till att vara vänliga och toleranta mot varandra.

Publicerad: 2024-05-23 09.35
Senast uppdaterad: 2024-05-21 12.53
Dela sida: