Informationsträff för YH-utbildningen
IT-projektledare

Nu bjuder yrkeshögskoleutbildningen IT-projektledare med start på Campus Mölndal i januari 2019 in till informationsträff.

Träffa näringsliv och representanter från skolan

Välkommen till en informationsträff, där representanter från både skola och arbetsliv berättar mer om branschen, yrkesrollen och utbildningen. Vi kommer ha två informationsträffar, anmäl dig till den som passar dig bäst.

På informationsträffen får du möjlighet att tillsammans med en studie- och yrkesvägledare se över dina handlingar och lägga upp en plan för komplettering ifall det är något som saknas för att du ska vara behörig.

Syftet med informationsträffen är att ge dig en tydligare bild av yrkesrollen och branschen genom att låta dig träffa representanter från både skola och arbetsliv. Det kommer även finnas studie- och yrkesvägledare på plats för att besvara frågor gällande behörighet.

WORKSHOP: Vi är olika! Hur kommunicerar man?

Kom och prova på hur det är att vara IT-projektledare och vilka situationer man kan ställas inför under en arbetsdag. Madeleine Andrén, huvudlärare på YH-utbildningen IT-projektledare, kommer att hålla en kortare workshop i anslutning till info-träffen.

Några frågor som kommer ställas under workshopen är bland annat: Hur bör du som blivande IT-projektledare kommunicera med projektgruppen? Vad skiljer dålig kommunikation från bra? Varför blir det ibland fel när vi kommunicerar med olika människor?

Vi alla är ju olika individer med skilda bakgrunder, erfarenheter och kompetenser. Som IT-projektledare är det viktigt att kunna hantera olika typer av människor. 

Workshopen är ett smakprov på vad som ingår i utbildningen IT-projektledare.Tycker du arbetet som IT-projektledare verkar intressant?

Läs mer om YH-utbildningen och ansök här.
Ansökan stänger 26 november 2018.

Dela på:

Senast uppdaterad