Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Informationsträffar på yrkeshögskolan

Under våren kommer du ha möjlighet att komma och besöka Campus Mölndal på någon av våra fyra informationsträffar.

Under vårterminen kommer vi att erbjuda fyra stycken informationsträffar på Campus Mölndal. Två av dem är riktade mot våra IT-utbildningar och två av dem är riktade mot våra pedagogik och vårdutbildningar.

Klicka här för att anmäla dig och
läsa mer om informationsträffarna.

Nedan kan du läsa mer om våra yrkeshögskoleutbildningar med start hösten 2019.

.NET- och webbutvecklare
För dig som utbildar dig till .NET- och webbutvecklare kommer det finnas gott om jobb att söka efter examen. Efterfrågan på programmerare är enorm och det finns många olika typer av uppdrag att söka. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av IT för att gå den här utbildningen. Campus Mölndal erbjuder en behörighetsgivande förutbildning, BFU, som täcker de två gymnasiekurser som krävs för att vara behörig till utbildningen. Efter BFU:n är du garanterad en plats på YH-utbildningen. Läs mer här »

Aktiveringspedagog inom LSS
En utbildning för dig som vill göra vardagen mer aktiv och meningsfull för personer med särskilda behov. YH-utbildningen passar dig som har yrkeserfarenhet från t.ex. boende med särskild service, korttidsboende, daglig verksamhet, särskoleverksamhet eller liknande. Efter YH-utbildningen kan du jobba som bland annat aktiveringspedagog, stöpedagog, specialassistent eller resurspedagog. Läs mer här »

IT-projektledare
Är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta? Eller ser du dig själv som expert på att leda projekt inom IT i framtiden? Då är det här YH-utbildningen för dig. I din kommande yrkesroll som IT-projektledare kommer du arbeta tillsammans med ett team med att ta fram kundanpassade IT-lösningar. Du behöver inte vara expert på IT, men du kommer bli expert på att leda projekt inom IT. Läs mer här »

Java- och webbutvecklare
I din kommande yrkesroll som Java- och webbutvecklare kommer du att ha ett kreativt yrke där resultatet av ditt arbete kommer ha stor betydelse för de som använder IT-systemen du utvecklar. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av IT för att gå den här utbildningen. Campus Mölndal erbjuder en behörighetsgivande förutbildning, BFU, som täcker de två gymnasiekurser som krävs för att vara behörig till utbildningen. Efter avklarad BFU är du garanterad en plats på YH-utbildningen. Läs mer här »

Moln- och virtualiseringsspecialist
Utbilda dig för att jobba i en spännande framtidsbransch inom IT. På YH-utbildningen lär du dig att skapa både virtuella nätverk och att sätta upp fysiska nätverk med kablar och annan hårdvara. Efter din examen kommer du kunna arbeta med bland annat att bygga kostnadseffektiva och smarta IT-miljöer, nätverksarkitektur och IT-säkerhet. Campus Mölndal erbjuder en behörighetsgivande förutbildning, BFU, som täcker de två gymnasiekurser som krävs för att vara behörig till utbildningen. Efter avklarad BFU är du garanterad en plats på YH-utbildningen. Läs mer här »

Specialiserad studiehandledare på modersmål
Det här är utbildningen för dig som kan arabiska, somaliska, farsi, nord-kurdiska, kurmanji, dari eller tigrinja och vill stötta elever som är nya i Sverige. Som specialiserad studiehandledare på modersmål kommer du vara en viktig länk mellan elever, föräldrar, lärare och annan personal i skolan. Du kommer efter din utbildning kunna jobba som specialiserad studiehandledare från förskola till vuxenutbildning. Läs mer här »

 

Känner du någon som kan vara intresserad av att komma på våra informationsträffar? Dela någon av nedanstående Facebook-evenemang med dem.


Är du nyfiken på att läsa en yrkeshögskoleutbildning?

Klicka här för att läsa mer och se vilka utbildningar vi erbjuder.

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-03-08 11.20

84%

FÅR JOBB EFTER
VO-EXAMEN

81%

AV SFI-ELEVERNA REKOMMENDERAR OSS

100%

BEHÖRIGA
LÄRARE