Sen ansökan öppen på flera YH-utbildningar

Har du inga planer inför hösten? Ingen fara, det finns fortfarande lediga platser på flera av våra yrkeshögskoleutbildningar.

Till hösten startar en ny omgång av utbildningar på Yrkeshögskolan Campus Mölndal. Och det finns fortfarande lediga platser på flera av utbildningarna som nu har öppnat upp för sen anmälan.

Du kan söka tre utbildningar inom IT-området och en utbildning som Aktiveringspedagog med inriktning äldre/rehabilitering. Sen anmälan är öppen till och med 30 augusti. Antagningarna görs kontinuerligt så se till att söka så snart som möjligt.

Läs mer om utbildningarna och hur du ansöker via länkarna nedan.

Korta utbildningar som leder till jobb

Utbildningarna är mellan 1,5 och 2 år där vi har lagt praktiken i slutet av din utbildning. Vi gör detta så att du snabbt och smidigt kan gå från studier till arbete. Med detta upplägg får du även möjligheten att visa upp dina kunskaper och färdigheter från samtliga teorikurser när du går ut på din praktikplats.

Samarbete med arbetsmarknaden

Utbildningarna är framtagna tillsammans med företagsrepresentanter från arbetsmarknaden för att säkerställa att du blir efterfrågad när du har avslutat din utbildning. Vi har även bjudit in företagen till våra ledningsgrupper för att säkerställa att utbildningarnas innehåll matchar den kunskap som behövs i yrkesrollerna. På detta sätt får du de bästa förutsättningarna för att bli anställd efter din utbildning.

Sara Wickenberg
Enhetschef Yrkeshögskolan
0728-62 53 65
sara.wickenberg@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad