Elevinformation angående ökad spridning av Covid-19

Onsdagen den 5 januari kom Folkhälsomyndigheten med nya rekommendationer med anledning av den ökade spridningen av Covid. Vissa regleringar kommer därmed göras kring vårterminens uppstarter och studier.

Dessa rekommendationer gäller till och med 20 februari men kan komma att ändras beroende på det rådande smittläget.

Detta bör du tänka på inför din skolstart

Vi lägger löpande upp information på hemsidan om hur rådande omständigheter påverkar dig som är elev på Campus Mölndal.

Skydda dig och håll avstånd

Handsprit och munskydd finns utplacerade på studietorgen i skolan. Vi rekommenderar åt det starkaste att använda munskydd när du vistas i våra lokaler. Börja varje besök i skolan med att tvätta händerna och var noga med att använda handsprit. Håll avstånd till andra elever och skolpersonal.

Kom bara till skolan när du har lektion. Kom precis innan lektionen börjar och gå hem direkt efter lektionens slut. Kom aldrig till skolan om du känner dig sjuk eller har några symtom.

Om du måste äta lunch i skolan så äter du lunch i det klassrum som du befinner dig i precis innan lunchen. Det kommer inte vara möjligt att värma mat i mikrovågsugnarna. Ta därför med dig kall lunchmat.

För dig som har kursstart vecka 2

Du som ska till klassrum 207–217, samt Didriksson, använder ingång 64. Du som ska till Atlas använder ingång 64 eller 65. Gå igenom husets valv, ingång 64 och 65 finns precis vid lastbryggan som du ser framför dig.

Du som har lektioner i övriga salar använder ingång 12 A. Vi kommer att ha personal på plats under förmiddagen för att hjälpa dig hitta rätt.

Vi önskar dig varmt välkommen till Campus Mölndal!

Dela på:

Senast uppdaterad