Snart startar Framtid Mölndal 2022

Den 27 och 28 april är det dags för den digitala yrkesmässan Framtid Mölndal. Missa inte chansen att bli inspirerad, motiverad och rekryterad.

Funderar du på om undersköterska är rätt yrke för dig, vilken utbildning som krävs för att bli idrottslärare eller hur du kan bli politiker i Mölndal? På Framtid Mölndals hemsida får du svar på detta och mycket mer bland våra filmer om olika yrken och företag i Mölndal.

På årets mässa har vi satsat lite extra på material till dig som är ny i Sverige. Här kan du, förutom att titta på alla våra yrkesfilmer, hitta information om hur det är att läsa SFI och hur du söker. Du hittar också information om projekt som vi driver inom Campus Mölndal och Mölndals stad som är till för att motverka utanförskap och hjälpa människor ut på arbetsmarknaden.

Hitta ditt nya jobb

Den 27 april håller vi ett fysiskt jobbevent där du kan bli anställd direkt på plats. Eventet hålls på Quality Hotel The Weaver mellan klockan 17.00 till 20.00. Här kan du träffa företag från Mölndal som letar efter nya medarbetare inför sommaren, för helgarbete eller för extrajobb. På mässan har du möjlighet att besök montrarna och nätverka för att hitta ditt nya jobb. Om allt känns bra med din nya arbetsgivare blir du antingen anställd på plats eller så bestämmer ni att höras av efter mässan för att prata mer.

När, var och hur?

Mässan hålls den 27 april mellan 17.00 till 20.00 på Hotell The Weaver, Göteborgsvägen 91, 431 37 Mölndal. För att kunna delta på mässan måste du vara 16 år eller äldre.

På Framtid Mölndals hemsida har vi även listat vad du behöver ha med dig till jobbeventet och lite tips och råd för hur du bäst förbereder dig.

Dela på:

Senast uppdaterad