Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate

Uppdragsutbildningar

På Campus Mölndal erbjuder vi utbildning på flera olika nivåer och inom flera olika kompetensområden. Campus Mölndal kan vid efterfrågan på speciell kompetens ta fram prisvärda uppdragsutbildningar till er verksamhet. För företag och organisationer erbjuder vi kvalitativa uppdragsutbildningar inom data och IT, språk samt vård och hälsa.

Campus Mölndal erbjuder uppdragsutbildningar efter ert behov och tar fram utbildningskoncept som passar just er verksamhet. I centrala Mölndal har Campus Mölndal sina egna fräscha studielokaler. Ni kan välja att genomföra utbildningen här eller om det passar er bättre så förlägger vi utbildningen till er arbetsplats.

Hos Campus Mölndal kan ni välja uppdragsutbildningar i flera olika utbildningslängder, en hel utbildning, föreläsningsserie eller enstaka kurser/föreläsningar. Vi erbjuder även seminarium och handledning av personalen.

Vad för utbildningar erbjuder vi?

Campus Mölndal erbjuder uppdragsutbildningar inom data och IT, språk samt vård och hälsa. Tillsammans med er utformas uppdragsutbildningarna efter de krav och behov ni har.

Läs mer om våra tre största utbildningsområden

  • Data och IT
  • Språk
  • Vård och hälsa

    Har ni behov av kompentenser som inte ingår i ovanstående områden så kan vi hjälpa till med vägledning. Kontakta Tina Chavoshi Alizadeh för mer information.

En stabil utbildninganordnare

Campus Mölndal är en samlingsplats för all vuxenutbildning inom Mölndals stad. Hos oss kan du studera på alla nivåer - från kurser motsvarande grundskola, till eftergymnasial nivå i form av yrkeshögskola. Campus Mölndal erbjuder attraktiva utbildningar på alla nivåer!


Data och IT

Behöver företaget utveckla sina kunskaper inom IT-säkerhet eller nätverksteknik? Kompetens- utveckla företagets personal inom de senaste systemen och teknikerna som är aktuella för er.

Språk

Vidareutbilda er personal med en kvalificerad och/eller fördjupad utbildning. Vi erbjuder spets- kunskaper inom bl.a. psyskisk ohälsa, demenssjukdomar och psykiatri.

Vård och hälsa

Ge personalen de språkliga förutsättningarna som behövs för att genomföra sitt jobb på bästa sätt. Vi erbjuder språk- utbildning inom bland annat svenska och engelska för er bransch.

Intresseanmälan eller frågor

Önskar du mer information eller har du frågor? Använd formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Tina Chavoshi Alizadeh
Rektor Skolenhet 3, Externa utbildningsanordnare, IKE
031 - 315 10 07
tina.chavoshi-alizadeh@molndal.se

EGET ANSVAR

Jag har läst flera olika kurser på Campus Mölndal och har trivts sedan första dagen. Ansvaret för att lära sig ligger på oss elever och gör också att man vill lära sig mera och studera vidare.

Alen Bejatovic, 2017

SAMARBETE

Vård och omsorgscollege

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-10-02 12.49

84%

FÅR JOBB EFTER
VO-EXAMEN

81%

AV SFI-ELEVERNA REKOMMENDERAR OSS

100%

BEHÖRIGA
LÄRARE