Jag studerar på distans

Skriv din tentamen hos oss på Campus Mölndal

Läser du en distansutbildning på högskola, universitet eller yrkeshögskola? Då kan du få möjlighet att skriva din tentamen på Campus Mölndal. Du behöver inte vara folkbokförd i Mölndal för att ansöka om att skriva din tentamen på Campus Mölndal.

Gör en tentamensförfrågan

Arrow-right
  • Kontrollerar med kursansvarig lärare/ utbildningsanordnare att du får skriva tentamen på annan ort.
  • Skicka en tentamensförfrågan till oss, minst 2 veckor innan tentamenstillfället.
  • Du får en bekräftelse från oss inom 3 – 4 arbetsdagar och du anmäler då till utbildningsanordnaren att du ska skriva din tentamen här enligt deras anvisningar.
  • Utbildningsanordnaren skickar sedan tentamen till oss.

Avgift

För dig som inte är folkbokförd i Mölndal Stad tas en avgift ut på 500 kr per tentamenstillfälle. Betalningen görs när du har fått en mejlbekräftelse att du har blivit bokad att skriva en tentamen hos oss. Betalning görs via Swish till nummer: 123 646 84 25.

För att du ska behålla din bokning måste en kopia av din Swishbetalning skickas in till Lärcentrums mejladress som du hittar längst ner på sidan. Får vi inte in en bekräftelse av din betalning kommer din tentamen att avbokas per automatik.

Avbokning

Vid förhinder eller sjukdom behöver du avboka tentamen minst 24 timmar innan. Om du har bokat en tentamensplats och inte avbokar den så görs ingen återbetalning för utebliven tentamen.

Du avbokar din tentamen genom att kontakta Lärcentrums mejladress som du hittar längst ner på sidan.

Lärcentrum Campus Mölndal
Krokslätts Fabriker 12 A
431 37 Mölndal
larcentrum.campus@molndal.se

Föreningen arbetar för att eftergymnasial utbildning ska göras tillgänglig i hela landet.

Dela på:

Senast uppdaterad