Uppdragsutbildningar

På Campus Mölndal erbjuder vi utbildningar på flera olika nivåer och inom flera olika kompetensområden. Campus Mölndal kan vid efterfrågan av speciell kompetens ta fram prisvärda uppdragsutbildningar till er verksamhet. För företag och organisationer erbjuder vi kvalitativa uppdrags­utbildningar inom data och IT, språk samt vård och hälsa.

Campus Mölndal erbjuder uppdragsutbildningar efter ert behov och tar fram utbildningskoncept som är flexibelt till just er verksamhet. I centrala Mölndal har Campus Mölndal sina egna fräscha studielokaler. Ni kan välja att genomföra utbildningen hos oss eller om det passar er bättre så förlägger vi utbildningen till er arbetsplats.

Hos Campus Mölndal kan ni välja uppdragsutbildningar i flera olika utbildningslängder, en hel utbildning, en föreläsningsserie eller enstaka kurser/föreläsningar. Vi erbjuder även seminarium och handledning av personalen.

Vilka utbildningar erbjuder vi?

Campus Mölndal erbjuder uppdragsutbildningar inom data och IT, språk samt vård och hälsa. Tillsammans med er verksamhet utformas uppdrags­utbildningarna på Campus Mölndal efter de krav och behov ni har.

Våra utbildningsområden

Läs mer om våra tre största utbildningsområden nedan. Har ni behov av kompentenser som inte ingår i nedanstående områden? Kontakta oss så hjälper vi er med vägledning.

Fördelar med kompetensutveckling

Det finns många fördelar med att kompetensutveckla personalen, några av dem är till exempel:

  • Stärker verksamheten med kompetent personal som utvecklas tillsammans med sina arbetsuppgifter.
  • Personalen känner sig tryggare och mer behövd på jobbet, vilket resulterar i en bättre arbetsprestation.
  • Större chans för verksamheten att vara i framkant i branschen.

Kontakta oss för en dialog om hur vi bäst kan hjälpa dig och din verksamhet. Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Tina Chavoshi Alizadeh
Rektor Skolenhet 3
Uppdragsutbildningar
Lärlingsutbildningar
Externa utbildningsanordnare
Interkommunal ersättning
031-315 10 07
tina.chavoshi-alizadeh@molndal.se

Relaterat material

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-09-08 12.29