Webb - Fördjupning

Bedriver du en verksamhet där dina medarbetare behöver fördjupade kunskaper inom webbutveckling och webbdesign?

Campus Mölndal har lång erfarenhet av utbildningar inom webbutveckling och webbdesign på flera olika utbildningsnivåer och erbjuder grundläggande och fördjupningskurser inom webbutveckling och webbdesign.

Arrow-right

Fördjupningskurs

Under den fördjupande kursen kommer du få mer avancerade och fördjupade kunskaper om bland annat skapande av produkter med hjälp av webbtekniska metoder. Som en del av fördjupningen kommer du få kompletterande kunskaper om arbete med webbtekniska projekt bestående av planering, specificering av struktur och design, kodning, optimering, testing, dokumentering och uppföljning.

Efter avslutad kurs kommer du att ha fördjupade kunskaper i märkspråk (HTML, CSS och JavaScript). Kursen kommer att behandla relevanta lagar och bestämmelser som styr digital information, vi diskuterar den etiska aspekten och arbetar med fördjupad terminologi inom området. Efter kursen kommer du ha så mycket kunskaper att du kommer kunna identifiera sårbarheter inom systemen och avgöra vilka effektiva åtgärder som behöver sättas in för att lösa problemen.

Kursinnehåll

  • Bilder, ljud, video och två- eller tredimensionell interaktiv grafik för webbapplikationer
  • Genomförande av ett webbtekniskt projekt
  • Kvalitetssäkring av applikationens funktion och validering av kodens kvalitet
  • Lagar inom området, säkerhet och fördjupad terminologi.
  • Märkspråk ( HTML, CSS och JavaScript med särskilt fokus på responsiv design)
  • Praxis inom webbutveckling
  • Ramverk eller klassbibliotek inom design eller skriptspråk
  • Skriptspråk för webbutveckling

Kontakta oss för en dialog om hur vi bäst kan hjälpa dig och din verksamhet. Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Relaterat material

Lär dig programmera

Vill du få kunskaper om hur en webbplats är uppbyggd? Här får du möjligheten att lära dig tekniken som används för att skapa och vidareutveckla en webbplats, både till innehåll och utseende.

Rickard Hagerberg, Verksamhetsutvecklare, Mölndals Stad

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-09-22 15.18