Utbildningar

På den här sidan kan du läsa om våra uppdragsutbildningar inom vård- och hälsa. I dagsläget erbjuder vi tre utbildningar.

Våra uppdragsutbildningar inom vård och hälsa

* Hel utbildning eller validering

Personlig assistent *

På Campus Mölndal kan ni utbilda er personal till yrket personlig assistent. Utifrån behoven i er verksamhet har du som arbetsgivare möjlighet att avgöra om personalen är i behov av en hel utbildning eller om de behöver validera tidigare yrkeserfarenheter och kunskaper.

Kanske är ett skräddarsytt upplägg det som passar er verksamhet bäst? Vi går då igenom de viktigaste sakerna för att genomföra det vardagliga arbetet på bästa möjliga sätt. Efter avslutad utbildning får deltagarna betyg och yrkesdiplom.

Undersköterska

Finns det i er verksamhet erfaren personal som saknar den formella utbildningen till undersköterska? På Campus Mölndal hjälper vi er verksamhet att ge medarbetarna den formella utbildning som behövs. Längden på utbildningen till undersköterska är individuell och varierar beroende på respektive deltagares förkunskaper. Efter avslutad utbildning får deltagarna betyg och yrkesdiplom.

Vårdbiträde*

Hos Campus Mölndal kan ni kompetensutveckla er personal med utbildningen Vårdbiträde. Kursdeltagarna kan kombinera studier och arbete redan från första utbildningsdagen. Vi rättar oss efter Skolverkets nationella riktlinjer. Hos oss på Campus Mölndal kan er personal läsa utbildningen i sin helhet eller så kan de validera tidigare yrkeserfarenheter och kunskaper för att få en formell utbildning. Efter avslutad utbildning får deltagarna betyg och yrkesdiplom.

Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Relaterat material

SAMARBETE

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-10-14 14.37