Sök grundläggande och gymnasiala kurser

Vill du läsa en eller flera grundläggande eller gymnasiala kurser?

Hos Campus Mölndal väljer du själv om du vill läsa en eller flera kurser. Du kan även läsa på dagtid eller kvällstid. Vissa kurser kan du även läsa på distans eller med ett flexibelt upplägg.

Innan du gör en ansökan så måste du skapa ett studerandekonto (om du inte har ett konto sedan innan). Detta gör du via vår kurskatalog. Du hittar vår kurskatalog i länken nedan.

Behöver du hjälp med ansökan kan du vända dig till någon av våra studie- och yrkesvägledare. Du hittar deras kontaktuppgifter via länken nedan.

Du ansöker till våra kurser via vår kurskatalog. Här kan du välja mellan både grundläggande och gymnasiala kurser.

Du kan läsa om våra aktuella ansökningsperioder i kurskatalogen och på Campus Mölndals förstasida. Tänk på att olika utbildningsformer har olika ansökningsperioder.

Sista ansökningsdag innebär sista dagen att ansöka till kurser vid Campus Mölndal. Det är även sista dagen att skicka in betyg till antagningen.

Antagningsbesked får du via mail några veckor efter sista ansökningsdagen. Om det är fler personer som har sökt en kurs än vad det finns platser sker en prioritering av de sökande. För att bli antagen till en utbildning måste du vara behörig. Personer med kortast utbildning prioriteras först.

Du får mail några veckor innan du ska påbörja dina studier. Här får du ditt antagningsbesked och praktiskt information om din kursstart och dina studier. Du kommer även att bli kallad till ett obligatoriskt informationsmöte innan din kursstart. Detta gäller för alla som sökt grundläggande eller gymnasiala kurser.

Relaterad information

EGET ANSVAR

Jag har läst flera olika kurser på Campus Mölndal och har trivts sedan första dagen. Ansvaret för att lära sig ligger på oss elever och gör också att man vill lära sig mera och studera vidare.

Alen Bejatovic

Dela på:

Senast uppdaterad