Elevcitat

JOBB DIREKT

Det bästa med Campus Mölndal är att kunna läsa en yrkesutbildning på heltid en kort period och sedan är man färdig och kan börja arbeta direkt.

Linda Sundstedt

BRA STRUKTUR

Campus Mölndal har ett bra kursutbud och en bra struktur för undervisningen. Lärarna är så hjälpsamma och bra på att skapa personliga relationer med eleverna. Det blir bra personkemi.

Andreas Bauer

EGET ANSVAR

Jag har läst flera olika kurser på Campus Mölndal och har trivts sedan första dagen. Ansvaret för att lära sig ligger på oss elever och gör också att man vill lära sig mera och studera vidare.

Alen Bejatovic

PROVA PÅ

Jag vill studera vidare men har ännu inte bestämt till vad. Då är det jättebra att kunna prova på en kort utbildning på Campus Mölndal men ändå få ett yrke.

Stina Norlin

ETT BÄTTRE LIV

Livet är långt men att studera tar förhållandevis kort tid och det kan göra livet bättre. På Campus Mölndal blir man rättvist behandlad av både lärare och elever. 

Jijja Ahmed

VÄLKOMMEN

En utbildning som denna, är skräddarsydd efter Västra Götalands IT-verklighet! Utbildningen speglar de kompetenser en IT-tekniker behöver.

Lasse Kristjansen, Modis

Andra citat

GILLAR ATT TRÄFFA MÄNNISKOR

Jag vill få kunskap och lära mig mycket om hur jag kan hjälpa människor. Att studera med språkstöd hjälper mig att lära mig hur jag ska kommunicera på bra svenska i mitt arbete.

Adellars

BRA UNDERVISNING

Jag har läst flera språk i andra länder och jag tycker Campus Mölndal har det bästa upplägget. Utbildningen är anpassad för dig som vill lära dig svenska. Det är jättefint att studera här och jag mår alltid bra.

Sophie

FRIHET OCH EGET ANSVAR

Alla som är här är motiverade och då blir det en annan stämning i klassrummet. Lärarna ger dig mycket frihet och eget ansvar. Det tycker jag är bra.

Ellinor

BRA UPPLÄGG

Upplägget på min utbildning är mycket bra - jag är supernöjd. Mycket kunniga och engagerade lärare som verkligen vill att vi ska lyckas med utbildningen. Jag kände direkt att detta kommer att bli riktigt bra.

Helen

LÄRARNA HAR FÖRSTÅELSE

Jag har läst flera kurser på Campus Mölndal. Jag har trivts på alla, särskilt på SFI. Där har lärarna full förståelse för oss som är nykomlingar och hjälper oss att integreras i Sverige.

Anas

MYCKET PRAKTIK

Lärarna har värdefull arbetslivserfarenhet och mycket av undervisningen är direkt kopplad till branschen. Blandningen av teori och praktik är ett effektivt sätt att lära sig på.


Anna Bjäveclo

MYCKET PRAKTIK

.NET är en av de ledande plattformarna i världen och det är stor brist på personer med den här kompetensen.

Eva Gunnarsson,
Business area manager, Evry

BRA UTBILDNING

Du får de kompetenser som våra kunder efterfrågar inom molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt. Efter utbildningen har du möjlighet att bli antagen till Xenits Karriärprogram och börja din karriär som specialist inom digital infrastruktur.
Linus Lindström, Xenit