Elevcitat

JOBB DIREKT

Det bästa med Campus Mölndal är att kunna läsa en yrkesutbildning på heltid en kort period och sedan är man färdig och kan börja arbeta direkt.

Linda Sundstedt

BRA STRUKTUR

Campus Mölndal har ett bra kursutbud och en bra struktur för undervisningen. Lärarna är så hjälpsamma och bra på att skapa personliga relationer med eleverna. Det blir bra personkemi.

Andreas Bauer

EGET ANSVAR

Jag har läst flera olika kurser på Campus Mölndal och har trivts sedan första dagen. Ansvaret för att lära sig ligger på oss elever och gör också att man vill lära sig mera och studera vidare.

Alen Bejatovic

PROVA PÅ

Jag vill studera vidare men har ännu inte bestämt till vad. Då är det jättebra att kunna prova på en kort utbildning på Campus Mölndal men ändå få ett yrke.

Stina Norlin

ETT BÄTTRE LIV

Livet är långt men att studera tar förhållandevis kort tid och det kan göra livet bättre. På Campus Mölndal blir man rättvist behandlad av både lärare och elever. 

Jijja Ahmed

VÄLKOMMET

En utbildning som denna, är skräddarsydd efter Västra Götalands IT-verklighet! Utbildningen speglar de kompetenser en IT-tekniker behöver.

Lasse Kristjansen, Modis

Andra citat

MYCKET PRAKTIK

Lärarna har värdefull arbetslivserfarenhet och mycket av undervisningen är direkt kopplad till branschen. Blandningen av teori och praktik är ett effektivt sätt att lära sig på.


Anna Bjäveclo

MYCKET PRAKTIK

.NET är en av de ledande plattformarna i världen och det är stor brist på personer med den här kompetensen.

Eva Gunnarsson,
Business area manager, Evry

BRA UTBILDNING

Du får de kompetenser som våra kunder efterfrågar inom molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt. Efter utbildningen har du möjlighet att bli antagen till Xenits Karriärprogram och börja din karriär som specialist inom digital infrastruktur.
Linus Lindström, Xenit