Framtid Mölndal 2021

Framtid Mölndal är mässan där företag och verksamheter i Mölndal och alla nyfikna på arbetslivet får chansen att träffas. Besökare för mässan kommer att vara allt från högstadieelever som påbörjar sitt framtida yrkesval, vuxenstuderande som är intresserade av olika branscher, arbetssökande och allmänheten som vill veta mer om företagen i regionen.

Hur startade det?

Vägledning Campus Mölndal, VCM, ligger i framkant i utvecklingen på många sätt i Sverige. Vi jobbar brett och erbjuder studie- och yrkesvägledning till alla Mölndal stads invånare.

Framtid Mölndal startades för fem år sedan. Mässan utvecklas och samverkar med Näringslivsenheten i Mölndal stad. På mässan är det nu yrken inom flera olika branscher och verksamheter som presenteras. FRAMTID MÖLNDAL 2021 har 60 montrar till utställande företag på mässan Åby Arena vid Åbytravet i Mölndal.

Varför Framtid Mölndal?

Syftet med Framtid Mölndal är att nå ut till alla som står i en situation att välja nya vägar i sitt yrkesliv. Elever i årskurs 8 får en inblick i olika yrken och de vuxna som redan har arbeten eller som studerar kan få chansen att inspireras till att ta ett nytt steg i arbetslivet. Genom Framtid Mölndal kan alla medborgare i vår region uppmärksammas på nya möjligheter i det livslånga lärandet.

Har du frågor eller vill ha mer information om Framtid Mölndal?

Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Save the date

När 13 april 2021
Tid 8.00-17.00
Var Åbymässan, Åbyvägen 10, 431 22 Mölndal

Framtid Mölndal är en kostnadsfri mässa både för utställare och besökare.

Här hittar du oss på Facebook

Här hittar du oss på Instagram

Välkommen!

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-07-08 10.30