Framtid Mölndal 2021

Funderar på att börja jobba med något helt annat? Står du inför ditt allra första yrkesval? Framtid Mölndal är yrkesmässan där du får träffa en rad olika företag och verksamheter i Mölndal.

Syftet med Framtid Mölndal är att nå ut till dig som står i en situation att välja nya vägar i ditt yrkesliv. Elever i årskurs 8 får en inblick i olika yrken. Medan vuxna som redan har arbeten eller studerar får chansen att inspireras till att ta nya steg i arbetslivet. Genom Framtid Mölndal kan alla i kommunen uppmärksammas på nya möjligheter i det livslånga lärandet.

Mässan är till för dig som studerar, är arbetssökande eller är högstadieelev och som påbörjar ditt framtida yrkesval. Eller för dig som helt enkelt vill veta mer om företag, branscher och yrken i kommunen.

Mässan går av stapeln våren 2021. I år kommer mässan till största del bli digital för att du ska kunna delta direkt hemifrån, när och hur du vill.

Mer information kommer läggas upp efter hand så håll utkik i våra sociala medier. Vi kommer smygstarta mässan redan nu.

Glöm inte kryssa i att du kommer på vårt Facebook-evenemang och bjuda in dina vänner och bekanta.

Vägledning Campus Mölndal, VCM, ligger i framkant i utvecklingen på många sätt i Sverige. Vi jobbar brett och erbjuder studie- och yrkesvägledning till alla Mölndal stads invånare. Framtid Mölndal startades för fem år sedan och växer sedan dess år för år. Mässan utvecklas ständigt och samverkar med Näringslivsenheten i Mölndal stad. På mässan är det yrken inom flera olika branscher och verksamheter som presenteras.

Framtid Mölndal har idag 60 utställande företag som i år kommer presenteras på ett nytt spännande sätt.

Du kan läsa mer om VCM via länken nedan.


Har du frågor eller vill du ha mer information om Framtid Mölndal? Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Marknadsför ditt företag på vår mässa

Vill du bli utställare på vår digitala mässa? Ta chansen att marknadsföra ditt företag, möta framtida arbetstagare och rekrytera nya medarbetare.

Du får möjligheten att visa upp ditt företag genom att själv spela in en film som sedan visas upp på mässans hemsida.

Du kan läsa mer om hur du blir utställare på vår sida för utställare på mässan.

Save the date

När 13-15 april 2021
Var Digitalt

Vi kan nu berätta att yrkesmässan Framtid Mölndal blir av -men till största del i digital form. Vi som jobbar med mässan ser fram emot att få erbjuda dig som besökare en digital upplevelse som du kan ta del av helt när och var det passar dig.

Håll utkik på hemsidan, facebook och instagram. Vi smygstartar alldeles snart!

Välkommen!

Följ oss!

Planerar du att besöka Framtid Mölndals digitala mässa? Håll dig uppdaterad om vad som händer genom att följa oss!

Till Facebook »

Följ oss!

Planerar du att besöka Framtid Mölndals digitala mässa? Håll dig uppdaterad om vad som händer genom att följa oss!

Till Instagram »

Dela på:

Senast uppdaterad