Framtid Mölndal 2022

Funderar på att börja jobba med något helt annat? Står du inför ditt allra första yrkesval? Framtid Mölndal är yrkesmässan där du får träffa en rad olika företag och verksamheter i Mölndal.

Syftet med Framtid Mölndal är att nå ut till dig som står i en situation att välja nya vägar i ditt yrkesliv. Elever i årskurs 8 får en inblick i olika yrken. Medan vuxna som redan har arbeten eller studerar får chansen att inspireras till att ta nya steg i arbetslivet. Genom Framtid Mölndal kan alla i kommunen uppmärksammas på nya möjligheter i det livslånga lärandet.

Mässan är till för dig som studerar, är arbetssökande eller är högstadieelev och som påbörjar ditt framtida yrkesval. Eller för dig som helt enkelt vill veta mer om företag, branscher och yrken i kommunen.

Mässan 2021 blev helt digitaI. Vi är just nu i uppstarten av Framtid Mölndal 2022 och planerar för att även denna mässa till största del blir digital för att du ska kunna delta direkt hemifrån, när och hur du vill.

Mer information kommer läggas upp efter hand så håll utkik i våra sociala medier.

Vägledning Campus Mölndal ligger i framkant i utvecklingen på många sätt i Sverige. Vi jobbar brett och erbjuder studie- och yrkesvägledning till alla Mölndal stads invånare. Framtid Mölndal startades för fem år sedan och växer sedan dess år för år. Mässan utvecklas ständigt och samverkar med Näringslivsenheten i Mölndal stad. På mässan är det yrken inom flera olika branscher och verksamheter som presenteras.

Framtid Mölndal har idag 60 utställande företag som i år kommer presenteras på ett nytt spännande sätt.

Du kan läsa mer om Vägledning Campus Mölndal via länken nedan.


Har du frågor eller vill du ha mer information om Framtid Mölndal? Vill du bli en av våra utställare? Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Marknadsför ditt företag!

Vill du bli utställare på Framtid Mölndal 2022? Ta chansen och marknadsför ditt företag, möt framtida arbetstagare och rekrytera nya medarbetare.

Kontakta oss via kontakformuläret så berättar vi mer!

Save the date

När 27-28 april 2022
Var Digitalt

Framtid Mölndal blir även 2022 till största del digital. Vi som jobbar med mässan ser fram emot att få erbjuda dig som besökare en digital upplevelse som du kan ta del av helt när och var det passar dig.

Håll utkik på hemsidan, Facebook och Instagram.

Välkommen!

Följ oss!

Planerar du att besöka Framtid Mölndals digitala mässa? Håll dig uppdaterad om vad som händer genom att följa oss!

Till Facebook »

Följ oss!

Planerar du att besöka Framtid Mölndals digitala mässa? Håll dig uppdaterad om vad som händer genom att följa oss!

Till Instagram »

Dela på:

Senast uppdaterad