Grundläggande vuxenutbildning

Vill du få bred och allmän kompetens anpassat till dig som vuxen? Vill du själv välja dina ämnen efter dina behov och förkunskaper?

Då är vår Grundläggande vuxenutbildning något för dig. Grundläggande nivå är för dig som har kortare utbildning än nio år. Eller för dig som gått ut grundskolan men behöver läsa upp eller repetera något ämne inför dina gymnasiestudier. Du kan även läsa på denna nivå om du har en utländsk utbildning som behöver kompletteras. Eller om du vill fortsätta dina studier i svenska som andraspråk.

Grundläggande kurser ger dig behörighet för gymnasiestudier och är ett steg på vägen mot ökad kompetens. Du kan läsa heltid, deltid eller på distans. Du kan även kombinera ämnen på grundskolenivå med kurser på gymnasienivå. 

Behöver du diskutera vad du vill uppnå med dina studier? Eller vill du veta vilka kurser du behöver läsa? Då kan du kontakta studie- och yrkesvägledningen på Campus Mölndal via länken nedan.

BRA STRUKTUR

Campus Mölndal har ett bra kursutbud och en bra struktur för undervisningen. Lärarna är så hjälpsamma och bra på att skapa personliga relationer med eleverna. Det blir bra personkemi.

Andreas Bauer

Dela på:

Senast uppdaterad