Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Grundläggande vuxenutbildning

Vuxenutbildning på grundläggande nivå ger en bred, allmän kompetens med innehåll som är anpassat till vuxna. Du kan välja ämnen efter behov och förkunskaper.

Grundläggande nivå vänder sig till dig som har kortare utbildning än nio år eller som har gått ut grundskola men behöver komplettera eller repetera något ämne inför fortsatta gymnasiestudier. Du kanske har en utländsk utbildning som behöver kompletteras eller vill fortsätta dina studier i svenska som andraspråk.

Grundläggande kurser ger dig behörighet för gymnasiestudier och är ett steg på vägen mot ökad kompetens. Du kan läsa heltid, deltid eller på distans. Det går att kombinera ämnen på grundskolenivå med kurser på gymnasienivå. 

Kontakta gärna studie- och yrkesvägledningen på Campus Mölndal om du har behov av att diskutera vad du vill uppnå med dina studier och vilka kurser du behöver.

Hur anmäler jag mig till grundläggande kurser?

Din anmälan gör du via kurskatalogen. Här hittar du Campus Mölndals kursutbud och ansökningsperioder.

image/svg+xml symboler

BRA STRUKTUR

Campus Mölndal har ett bra kursutbud och en bra struktur för undervisningen. Lärarna är så hjälpsamma och bra på att skapa personliga relationer med eleverna. Det blir bra personkemi.

Andreas Bauer, 2017

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-03-23 13.47

84%

FÅR JOBB EFTER
VO-EXAMEN

81%

AV SFI-ELEVERNA REKOMMENDERAR OSS

100%

BEHÖRIGA
LÄRARE