Grundläggande kurser

Vill du läsa en eller flera kurser? Vill du själv välja när du ska studera?

Då är grundläggande kurser perfekta för dig. Hos Campus Mölndal väljer du själv om du vill läsa en eller flera kurser. Du kan även läsa på dagtid eller kvällstid. Grundläggande kurser ger dig behörighet för gymnasiestudier och är ett steg på vägen mot ökad kompetens.

På grundläggande nivå kan du läsa de flesta ämnen som ingår i den nioåriga grundskolan. Inom ämnena engelska, matematik och svenska som andraspråk kan du läsa delkurser.

En planering är viktig för att dina studier ska bli så bra som möjligt. Hos Campus Mölndal kan du träffa en studie- och yrkesvägledare. Här kan du diskutera vad du vill med dina studier och vilka kurser du behöver. Du kan kontakta studie- och yrkesvägledningen via länken nedan.

Längre ned hittar du en länk som visar vårt aktuella kursutbudet. Där hittar du också information om vilka förkunskaper du behöver för att läsa en viss kurs. Finns inte en kurs du vill läsa hos oss på Campus Mölndal? Då har du rätt till att läsa kursen i en annan kommun.

Du anmäler dig genom att göra en ansökan i Alvis. Du hittar en länk till Alvis längre ned. Kom ihåg att vi har olika ansökningsperioder.

Dela på:

Senast uppdaterad