Yrkeshögskola (YH)

Yrkeshögskolan är en eftergymnasial utbildningsform som kombinerar teoretiska studier med praktiskt lärande.

Våra utbildningar genomförs i ett nära samarbete med näringslivet för att löpande tillgodose efterfrågade kompetenser och där samverkan med företag ger våra studerande möjlighet att skaffa sig ett kontaktnät och arbetslivserfarenhet.

Vårt engagemang är nyckeln till din framgång och tillsammans arbetar vi dagligen för att tillgodose behov hos varje enskild individ och för att bygga en stark relation till dig som studerar.

Oavsett om du vill ta ett steg in i en ny karriär eller kompetensutveckla din personal, erbjuder vi både långa och korta utbildningar och förbereder både individer och företag inför morgondagens utmaningar. Gör som så många andra och låt Yrkeshögskolan Campus Mölndal välkomna dig till en helt ny värld.

Läs mer om våra utbildningsinriktningar:

Ansökningsperioden till hösten 2022 är öppen 15 februari - 31 maj 2022. Utbildningarna startar i augusti/september.

Har du några frågor kan du alltid höra av dig till oss. Du kan läsa mer på vår kontaktsida.

Gör en intresseanmälning

Det här formuläret är inte en ansökan till utbildningen. För att ansöka tryck på röda knappar märkta "Ansök" på respektive utbildningssida.

Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.

Fyra beviljade utbildningar för yrkeshögskolan

En person visar något på sin mobil för två andra personer.

Myndigheten för yrkeshögskolan har beviljat fyra av våra ansökningar. Totalt startar vi upp sex utbildningar till hösten.

Utbildningarna som startar till hösten är:

Ansökningsperioden är öppen 15 februari - 31 maj 2022.

Utbildningarna startar i augusti/september.

Dela på:

Senast uppdaterad