Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Korta utbildningar inom yrkeshögskolan

Från och med i år erbjuder yrkeshögskolan även kortare utbildningar (mellan en och 20 veckor) som riktar sig både till företag och privatpersoner. Under 2020 och 2021 kommer Campus Mölndal starta fyra korta IT-utbildningar:

* 5 yhp motsvarar en veckas heltidsstudier

All utbildning inom yrkeshögskolan är gratis och berättigar till studiemedel genom CSN.

Kan jag söka en kort YH-utbildning?

För tillträde till Campus Mölndals korta IT-utbildningar krävs

Hur lång är en kort YH-utbildning?

Campus Mölndals korta IT-utbildningar är mellan 6-12 veckor.

Samtliga korta utbildningar som Campus Mölndal erbjuder är utformade för att möjliggöra heltidsarbete parallellt med studier.

Vem riktar sig utbildningen till?

Målgruppen för våra korta IT-utbildningar är personer som redan arbetar inom IT-branschen, eller den som är nyutexaminerad från högskola eller yrkeshögskola och ännu inte kommit ut i arbete. Utbildningarna ger en efterfrågad spetskompetens som efterfrågas av arbetslivet.

När är startdatum?

Med tanke på situationen på arbetsmarknaden under våren 2020 vill vi försöka starta utbildningarna så snart som möjligt. Därför kommer vi börja med att ta in intresseanmälningar. För att säkerställa att upplägget passar de som vill gå utbildningen har Campus Mölndal valt att besluta om startdatum samt fast tid för de fysiska träffarna i samråd med de sökande.

Hur och när kan jag söka/anmäla intresse?

Vi kommer inom kort att öppna ansökan till våra korta utbildningar. Om du vill få ett mail när ansökan öppnat kan du kontakta sara.wickenberg@molndal.se, så lägger vi till dig på vår intressentlista.

CSN

Du är berättigad att söka studiemedel. Så snart du blivit antagen kan du söka studiemedel hos CSN.

Kontakt

Våra utbildningar är öppna både för företag som vill kompetensutveckla sina medarbetare eller för privatpersoner som vill anmäla sig själva. All utbildning inom yrkeshögskolan är kostnadsfri.

För frågor, kontakta Yrkeshögskolans enhetschef.

Sara Wickenberg
Enhetschef Yrkeshögskolan
0728-62 53 65
sara.wickenberg@molndal.se

EGET ANSVAR

Jag har läst flera olika kurser på Campus Mölndal och har trivts sedan första dagen. Ansvaret för att lära sig ligger på oss elever och gör också att man vill lära sig mera och studera vidare.

Alen Bejatovic

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-04-29 14.11

84%

FÅR JOBB EFTER
VO-EXAMEN

81%

AV SFI-ELEVERNA REKOMMENDERAR OSS

100%

BEHÖRIGA
LÄRARE