Examensfest IT-utbildningar

En grupp personer fotograferar ett fyrverkerispel

Efter en lång väntan kan vi äntligen bjuda in våra tidigare studerande på våra YH-utbildningar Java-webbutvecklare, Moln- och virtualiseringsspecialist och .NET-utvecklare till en kväll med föreläsning, middag och underhållning. Som vi har väntat!

Sista anmälningsdag till examensfesten är passerad. För mer information, vänligen kontakta oss via yh.campus@molndal.se

Yrkeshögskolan Campus Mölndal bjuder härmed in dig och dina tidigare klasskamrater till en kväll med föreläsning, middag och underhållning. Inbjudan har skickats ut till examensklasserna 2020 och 2021 som på grund av pandemin inte kunnat få en examensfest.

Vi har bjudit in över femtio tidigare studerande samt våra ledningsgruppsrepresentanter från arbetslivet och ser fram emot en trevlig kväll tillsammans.

Kvällens program

Vi startar kvällen med en föreläsning med vår samarbetspartner OnBird i biosalongen. Föreläsningen startar kl. 17. 00. Temat för föreläsningen är DevOps.

Efter föreläsningen, vid kl. 18.00, förflyttar vi oss från biosalongen en våning ned för en gemensam middag med underhållning.

Anmälan

Självklart ska du komma! Anmälan till kvällen sker via Google Formulär. Osa. senast onsdag 13 oktober.

Du kommer i anmälan till examensfesten ges möjlighet att göra en intresseanmälan till att ingå i vårt alumninätverk.

Alumninätverk

Kvällen är även startskottet för vår alumniverksamhet. Alla som studerat på Yrkeshögskolan Campus Mölndal utgör grunden för vår historia och vi är nu redo för att starta igång detta viktiga arbete.

Genom ett alumninätverk upprätthåller vi kontakten med våra studerande. För den som blir en del av vårt alumninätverk hoppas vi kunna;

  • möjliggöra samarbeten mellan alumnis efter avslutad utbildning
  • bjuda in alumnis en gång per år för kompetensutveckling
  • stärka yrkeshögskolan som utbildningsform

Anmälan dig till vårt alumninätverk

Om du är intresserad av att ingå i vårt alumninätverk men inte kan närvara vid examensavslutningen kan du göra en intresseanmälan i länken ovan.

Våren 2022 startar vi igång alumninätverket. För att ta del av information önskar vi att du skickar in en intresseanmälan.

Om du är intresserad av att ingå i vårt alumninätverk men inte kan närvara vid examensavslutningen kan du göra en intresseanmälan i länken ovan.

Vägbeskrivning

Möllan/Folkets hus ligger i centrala Mölndal på Göteborgsvägen 19, vid stadshuset.

Samtycke fotografering

Under kvällen kommer personal från Yrkeshögskolan Campus Mölndal fotografera i lokalerna. Du kommer därmed under kvällen ombedas att fylla i en samtyckesblankett för fotografering.

Bilderna kan komma att visas på våra personuppgiftsbiträden som till exempel Facebook, Instagram, YouTube samt webbplatser och bloggar. Du väljer själv om du vill medverka på bild eller inte.

Information med anledning av Corona

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det kommer att finnas handsprit och munskydd tillgängligt under kvällen.

Om du har anmält dig och får förhinder, kontakta oss enligt information längst ned på sidan. Stanna hemma om du uppvisar symtom.

Kort utbildning DevOps 30 Yh-poäng

Myndigheten för yrkeshögskolan beviljade våren 2021 Yrkeshögskolan Campus Mölndal ytterligare starter för vår korta utbildning DevOps.

Sandra Hahn
Utbildningsledare Yrkeshögskola (YH)
0790-60 79 38
sandra.hahn@molndal.se

Anmälan

Anmälan till kvällen sker via Google Formulär. Osa. senast onsdag 13 oktober.

Sista anmälningsdag till examensfesten är passerad. För mer information, vänligen kontakta oss via yh.campus@molndal.se

Vägbeskrivning

Möllan/Folkets hus ligger i centrala Mölndal på Göteborgsvägen 19

Dela på:

Senast uppdaterad