Aktiveringspedagog

Vill du ge individen du möter en mer aktiv och meningsfull vardag? Som aktiveringspedagog får du en utbildning där du utvecklar just dessa specialiserade kunskaper och färdigheter.

Utbildningarna riktar sig till dig som redan arbetar inom vård-och omsorg, funktionsstöd, särskola eller liknande.

År 2002 startade den första aktiveringspedagogutbildningen med inriktning grava kognitiva funktionsnedsättningar. 2004 var det dags igen och då startade utbildningen Aktiveringspedagog inriktning rehabilitering. Den kompetens som utbildningarna leder till är än idag mycket efterfrågad.

Välkommen till nästa steg i din karriär!

Ansökningsperioden till utbildningar med start hösten 2021 stänger 23 maj 2021. Nedan hittar du ansökningslänkarna till våra sökbara utbildningar.

Kommunala, regionala och privata aktörer inom funktionsstöd, vård- och omsorg, rehabilitering, personlig assistans och särskola är en del av utbildningen genom att delta i ledningsgruppsarbete, föreläsa, ordna studiebesök samt erbjuda LIA-platser (Lärande i arbete).

Logotyper från de samarbetspartners som aktiveringspedagogsutbildningarna på yrkeshögskolan har.

Ingela Jakobsson
Utbildningsledare Yrkeshögskola (YH)
Aktiveringspedagog
031-315 31 23 / 073 146 50 17
ingela.jakobsson@molndal.se

Digitala informationsträffar!

Elever på lektion

Under våren har vi digitala informationsträffar för våra Aktiveringspedagogs- utbildningar . Träffarna hålls via Teams och det är helt fritt att delta.

Välkommen! Välj den dag som passar dig och delta på Teams!

Aktiveringspedagog inriktning äldre/rehabilitering

Aktiveringspedagog inriktning LSS

Dela på:

Senast uppdaterad