Utbildningen leder till

Behovet av personal inom vården är mycket stort. Som undersköterska har du goda möjligheter att få ett givande och utvecklande arbete inom exempelvis äldreomsorg, psykiatri, sjukvård eller funktionsstöd. Vård och omsorgspersonal arbetar med personlig vård, förflyttningar, medicintekniska arbetsuppgifter samt att ge stöd och hjälp på olika sätt.

 

Utbildningen passar dig som vill ha ett socialt, varierat och aktivt arbete där professionalitet är av stor vikt vid omhändertagande av människor.

Innehåll

Utbildningen ska utveckla dina kunskaper om och färdigheter i vård, omvårdnad och omsorg. Du kommer till exempel att läsa kurser inom medicin, omsorg, funktionshinder, äldreomsorg och psykiatri.

 

Utbildningen ska utveckla din förmåga att bemöta människor på ett yrkesmässigt sätt och utveckla förståelse för människors olika behov och förutsättningar.


Utbildningen med språkstöd ansöker du till via GRVux medan utbildningen utan språkstöd ansöker du till via Campus Mölndals kurskatalog.

Jobbgaranti

När du har avslutat din utbildning och fått din yrkesexamen från Vård- och omsorgsprogrammet erbjuder Vård- och omsorgsförvaltningen i Mölndals stad dig anställning som undersköterska eller stödassistent. Du får en trygg introduktion med utvecklingsmöjligheter inom vård och omsorg.

Frågor kring jobbgaranti

Om du har frågor kring jobbgarantin är du välkommen att kontakta rekryteringsenhet@molndal.se för mer information.

 

Observera att denna mailadress avser endast frågor om jobbgarantin för dig som studerar till undersköterska och är intresserad av anställning på Vård- och omsorgsförvaltningen i Mölndal Stad. För övriga frågor använder du formuläret under fliken "Kontakt".

Ansökan

När du klickar på Ansök här kommer du till GRVux hemsida. Spara utbildningen som en favorit, gå upp bland favoriter och därifrån klickar du dig vidare till webbansökan.

Publicerad: 2022-09-09
Senast uppdaterad: 2024-04-09