Hitta ditt nya jobb

Rekryteringsmässan är över för i år men vi uppdaterar kontinuerligt Framtid Mölndals hemsida med information inför kommande event.

En kvinna vid ett skrivbord räcker ut handen.

Mellan klockan 17.00 till 20.00 kan du träffa företag från Mölndal som letar efter nya medarbetare inför sommaren, för helgarbete eller för extrajobb. På mässan har du möjlighet att besök montrarna och nätverka för att hitta ditt nya jobb. Om allt känns bra med din nya arbetsgivare blir du antingen anställd på plats eller så bestämmer ni att höras av efter mässan för att prata mer.

När, var och hur?

Mässan hålls den 27 april mellan 17.00 till 20.00 på Hotell The Weaver, Göteborgsvägen 91, 431 37 Mölndal. För att kunna delta på mässan måste du vara 16 år eller äldre.

Vad måste du ha med dig?

För att kunna bli anställd på plats är det viktigt att du kommer föreberedd. Här är några av de saker du måste ha med dig:

  • CV och/eller personligt brev
  • Giltig svensk legitimation
  • Dina kontaktuppgifter
  • Referenser från tidigare jobb om du har några

Hur förbereder du dig inför mässan?

Känner du dig osäker på vad du ska säga under en arbetsintervju eller hur du skriver ett CV? Ingen fara, i listan nedan har vi samlat olika tips om hur du bäst förbereder dig inför rekryteringsmässan.