Medverkande företag

Här hittar du alla företag som är med som utställare på Rekryteringsmässan 2023.

Text i röd färg med bildtext Scandic

SCANDIC MÖLNDAL

Scandic Mölndal ligger centralt beläget vid Mölndals Galleria med goda kommunikationer till Göteborg. Hela hotellet är nyligen nyrenoverat och har en mycket inbjudande miljö för våra gäster och medarbetare. Som medarbetare är din huvuduppgift att vara vårt ansikte utåt och ge god service till våra gäster. Du agerar värd tillsammans med dina övriga kollegor i teamet för att skapa en gästupplevelse i världsklass.

VI SÖKER

  • Frukostvärd för jobb på helger och under sommaren
  • Housekeeper/Städ av hotellrum för jobb omgående samt under sommaren
  • Aktivitetsvärd för barn/familjer under sommaren
  • Diskare
  • Kock omgående samt under sommaren
  • Servis/servitör omgående samt under sommaren
  • Receptionist under sommaren

FRUKOST

Tillsammans med dina kollegor skapa du den bästa möjliga frukostupplevelsen för våra gäster. I rollen ingår att ge våra gäster ett positivt bemötande och en god service samt ansvara för att bufféerna alltid är uppfyllda och inbjudande, kan även förekomma enklare matlagning, förberedelser och framplockning. Arbetstider är morgon/förmiddag med helgarbete.

Vem är du?

Passar dig som är morgonpigg, brinner för service och alltid sätter gästernas välbefinnande i centrum samt gillar att arbeta självständigt i ett fartfyllt tempo och kan kommunicera på svenska. Det krävs ingen tidigare arbetserfarenhet utan det allra viktigast är dina personliga egenskaper och din inställning.

HOUSEKEEPING/STÄD

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard avseende helt och rent och ser till att våra gäster få en ”wow-känsla” när de kliver in på hotellet och i sitt hotellrum. I rollen ingår bland annat att städa hotellrum, korridorer, pentry samt allmänna utrymmen. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler, hanterar tvätt och fyller på våra förråd. Arbetstider är främst dagtid med helgarbete.

Vem är du?

Passar dig som noggrann och ha ett öga för detaljer. Det är viktigt att du har en god fysik, är flexibel och har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse. Du har gärna tidigare vana från städyrket, gästbemötande och kan kommunicera på svenska.

AKTIVITETSVÄRD FÖR FAMILJER

I denna roll ska du tillsammans med dina kollegor ordna varierande aktiviteter och underhållning för hela familjen. Du kommer aktivt delta i aktiviteter och se till att alla aktiviteter är engagerande, roliga, kreativa och underhållande för våra gästande barn. Du är ansvarig för filmvisningar, ser till att vårt lekrum samt vårt tonårshäng är i ordning och välkomnande. Sommarjobb under perioden mitten på juni-mitten på augusti.

Vem är du?

Det är viktigt att du är praktiskt lagd och gillar varierande arbetsuppgifter. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar samt erfarenhet av att instruera och leda barnaktiviteter. Du behöver också ha goda kunskaper i svenska. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse.

grontextretailstuffinflogga

Söker du nytt roligt jobb inom butik? Vi på Retail Staffing jobbar med rekrytering och bemanning inom detaljhandeln. Vi rekryterar butikssäljare för våra kunders räkning (på hel- eller deltid).

Vi har även bemanningspooler med flera olika butikskedjor (tex The Body Shop, Lindex, Cervera, Hemtex och Lagerhaus). Till bemanningspoolerna anställer vi konsulter (”Polare”) som jobbar extra i våra kunders butiker.

Jobbet som Polare är flexibelt och du bokar du dig på pass via vår smarta app. Som Polare hos oss har du en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller fast jobb på minst 50% eller har en egen aktiv firma.

 

  • Läsa mer om Retail Staffing. Här hittar du även alla våra lediga tjänster och kan registrera din ansökan till de tjänster som är intressanta för dig.

Modig, närvarande, angelägen. Det är tre värdeord som genomsyrar allt Svenska kyrkan Mölndal gör. Att jobba inom Svenska kyrkan är något utöver att vara på en vanlig arbetsplats. Mötet med människor i många olika situationer och skeenden i livet präglar allt. Både i lek och allvar, stort och smått.

 

  • Svenska kyrkan söker sommararbetare där du till exempel kan arbeta på kyrkogården, som vaktmästare eller hjälpa till på olika läger.
Lindex logga

Lindex är ett av Europas ledande modeföretag med ca 450 butiker på 18 marknader och onlineförsäljning världen över genom tredjepartssamarbeten. Lindex erbjuder ett inspirerande och prisvärt mode och sortimentet omfattar flera olika koncept inom dam-, barn-, underkläder och kosmetik.

Lindex högre syfte är att stärka och inspirera kvinnor överallt, och Lindex hållbarhetslöfte är att göra skillnad för framtida generationer genom att stärka kvinnan, respektera planeten och stå upp för mänskliga rättigheter.

 

Bistro Bar & Tapas Conqrete - rum för möten och gemenskap. Conqrete är en modern bistro belägen i Mölndals innerstad. Vi har 110 platser i restaurangen, 22 platser i VIP – rummet samt 80 plaster på uteserveringen.

Vi serverar tapas & a-la-carte. Vi har också Take Away & catering samt provning av vin, champagne, öl, whisky etc.


Publicerad: 2023-01-25
Senast uppdaterad: 2023-02-06