Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

FRANKLINS GYMNASIUM

Nu gäller ditt gymkort på fler ställen

Goda nyheter för dig som använder ditt Nordic Wellness-kort för att träna även på fritiden. Nu får du träna på ytterligare en anläggning utan kostnad!

På Franklins gymnasium har vi en stor del av idrotten förlagd till Nordic Wellness nya träningsanläggning i Mölndal Galleria. Detta innebär också att våra elever får ett gymkort som är fritt att använda på anläggningen även utanför ordinarie lektionstid. För en mindre summa finns också möjlighet att uppgradera ditt kort så att det gäller för träning på alla Nordic Wellness i hela Göteborgsregionen.

Idag har vi goda nyheter för dig som är elev på Franklins (och ännu inte uppgraderat ditt kort). Från och med nu gäller även ditt gymkort både på Nordic Wellness anläggning i Mölndal Galleria och på den fina anläggningen som ligger i Krokslätts Fabriker-området.

Alla kort uppgraderas automatiskt.
Vi hoppas du ska få många härliga träningsstunder.

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-01-28 09.32

Kunskapsutbyte med forskare från AstraZeneca

"Genom att stötta Franklins gymnasium är vi på AstraZeneca med och inspirerar nästa generations forskare och specialister inom medicin och teknik. Ni behövs i framtiden för att vi tillsammans ska kunna fortsätta rädda liv och förbättra människors hälsa i hela världen."

Matti Ahlqvist, platschef AstraZeneca Göteborg