Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

FRANKLINS GYMNASIUM

Information kring coronaviruset och utbildningsförvaltningens skolverksamhet

Tisdagen den 17 mars kom nya rekommendationer från regeringen om att införa distansutbildning på alla gymnasier, vuxenutbildningar, yrkeshögskolor, högskolor och universitet från och med onsdag 18 mars.

Utbildningsnämnden och utbildningsförvaltningen Mölndals stad följer de aktuella rekommendationerna.

OBS! Denna nyhet uppdaterades den 17 mars 2020. Följ länken för aktuell information kring lägesbilden i utbildningsförvaltningens verksamheter. 

Vad gäller för elever inom utbildningsförvaltningens skolverksamheter?

Alla elever inom utbildningsförvaltningens skolverksamheter ska stanna hemma. Skolorna är enbart öppna för att elever ska kunna hämta material och eventuell utrustning. Samtliga elever förväntas följa undervisningen på distans och de instruktioner som ges av ansvarig lärare. Ordinarie schema för undervisningen gäller.

Vad gäller för anställda inom utbildningsförvaltningens skolverksamheter?

Anställda inom någon av utbildningsförvaltningens skolverksamheter som inte uppvisar några förkylningssymptom ska komma till sin ordinarie arbetsplats som vanligt.

Vilka verksamheter berörs av beslutet?

Vänligen uppmärksamma att beslutet om distansutbildning enbart gäller utbildningsförvaltningens skolverksamheter, närmare bestämt Campus Mölndal, Frejagymnasiet, Franklins gymnasium och Krokslättsgymnasiet.

Vilka verksamheter berörs inte av beslutet?

Det kommunala aktivitetsansvarets verksamhet (KAA) fortsätter som vanligt med enskilda träffar med ungdomar och vårdnadshavare, även om gruppverksamheten och hembesöken ställs in.

Vänligen uppmärksamma att förskolor och grundskolor i Mölndal inte påverkas av beslutet i dagsläget.

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-03-25 14.09

Kunskapsutbyte med forskare från AstraZeneca

"Genom att stötta Franklins gymnasium är vi på AstraZeneca med och inspirerar nästa generations forskare och specialister inom medicin och teknik. Ni behövs i framtiden för att vi tillsammans ska kunna fortsätta rädda liv och förbättra människors hälsa i hela världen."

Matti Ahlqvist, platschef AstraZeneca Göteborg