Besök oss/Öppet hus

Är du intresserad av att läsa på Franklins gymnasium och vill veta mer om oss? Kom på Öppet hus eller boka ett enskilt möte på skolan.

Dessutom kan du alltid kan besöka vår digitalt Öppet hus-sida där vi har samlat filmer, länk till en VR-tur och annan information.

Vill du få en visning av skolan våren 2022?

Vi vet att ni är många som inte fått möjlighet att se vår skola på riktigt under vinterns pandemi. Vår tanke var att ordna ett samlat visningstillfälle av skolan i vår. Tyvärr är detta inte tillåtet enligt det samverkansavtal med Göteborgsregionen som vi är bundna till. Men, du får gärna höra av dig för att boka en visning av skolan. Gör en intresseanmälan i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Datum för öppet hus läsår 22/23

  • Lördag 12 november kl. 11-14
  • Tisdag 22 november kl. 17-19
  • Torsdag 19 jan kl. 17-19

Säkra din plats på Öppet hus - gör din intresseanmälan i formuläret nedan så får du full koll på om tider och datum förändras, eller om vi blir tvungna att införa platsbokning.

Gör din intresseanmälan här:
Påminn mig om Öppet hus eller andra evenemang på skolan * (obligatorisk)
Påminn mig om Öppet hus eller andra evenemang på skolanKontakta mig för att boka en visning eller ett informationsmöte * (obligatorisk)
Kontakta mig för att boka en visning eller ett informationsmöte


Jag börjar gymnasiet år
Jag börjar gymnasiet årVi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.

Besök på skolan (eller digitalt möte)

Vi tar fortsatt emot elever för besök på skolan. Vill du fortsätta hålla avstånd? Inga problem. I så fall träffas vi på distans, på det sätt som passar dig bäst.

Prova på en dag på skolan - elevskuggning

Vill du följa någon av våra elever en helt vanlig dag på skolan? Då ska du anmäla ditt intresse för att skugga en elev.

Arrow-right

Digitalt Öppet hus-sida

På vår digitalt Öppet hus-sida har vi samlat filmer, länk till en VR-tur och annan information om skolan, på en och samma plats. .

Dela på:

Senast uppdaterad