Bokning av plats på Öppet hus

Platsbokningen för Öppet hus är nu Öppen! Du som ska börja gymnasiet år 2022 eller 2023 är varmt välkommen hit tillsammans med en vårdnadshavare. Platserna går åt fort - så boka så snart du kan!

Planerade Öppna hus läsår 21/22

  • lördag 13/11, prel tid. 11 - 14 - Genomförts
  • onsdag 8/12, prel. tid. 16:30 - 19 - Fullbokat
  • torsdag 20/1, prel. tid. 16:30 - 19

För att undvika trängsel och smittspridning har vi ett begränsat antal platser till Öppet hus. Därför uppskattar vi om ni kommer i så små sällskap som möjligt med max en vårdnadshavare per ungdom.

Vi inför vaccinationsbevis

Från och med den 1 december införs vaccinationsbevis vid vissa större allmänna sammankomster som är inomhus. Därför kommer du som är 18 år och äldre behöva visa ditt vaccinationsbevis samt legitimation vid öppet hus den 8/12 och sannolikt också den 20/1. Läs mer om hur du hämtar ditt vaccinationsbevis på www.ehalsomyndigheten.se eller www.covidbevis.se.

Med reservation för eventuella ändringar.

Bokningsformulär Öppet hus
Vilken dag vill du gå på Öppet hus? * (obligatorisk)
Vilken dag vill du gå på Öppet hus?Vänligen boka in max en vårdnadshavare per ungdom
När ska du börja gymnasiet?
När ska du börja gymnasiet?


Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.

Samarbetet med AstraZeneca är toppen! Vi elever får verkligen möjlighet att upptäcka vad utbildningen vi går kan leda till i framtiden.

Marcus, NA-19

Schemat med senare skolstart och långa lektioner är superbra. När man är utsövd så lär man sig bättre på lektionerna. Dessutom är stämningen på skolan toppen!

Aleena, NA -20

Att skolan är öppen till kl. 18 är toppen! Bra också att det finns lärare på plats om man har frågor. När skolarbetet blir gjort på skolan slipper man känna sig stressad över det hemma.

Ella, NA-19

Det här är en liten skola och alla känner alla. Det går verkligen alltid att få kontakt med lärarna, oavsett vad det gäller. Dessutom är stämningen på skolan helt underbar. Alla är så glada när man möts på morgonen!

Linn, TE -20

Dela på:

Senast uppdaterad