Bokning Öppet hus

Tyvärr finns för närvarande inga bokningsbara platser till Öppet hus.

Vill du bli få en påminnelse när det närmar sig Öppet hus eller få information direkt det finns nya platser att boka? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss när det närmar sig!

Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.Samarbetet med AstraZeneca är toppen! Vi elever får verkligen möjlighet att upptäcka vad utbildningen vi går kan leda till i framtiden.

Marcus, NA-19

Schemat med senare skolstart och långa lektioner är superbra. När man är utsövd så lär man sig bättre på lektionerna. Dessutom är stämningen på skolan toppen!

Aleena, NA -20

Att skolan är öppen till kl. 18 är toppen! Bra också att det finns lärare på plats om man har frågor. När skolarbetet blir gjort på skolan slipper man känna sig stressad över det hemma.

Ella, NA-19

Det här är en liten skola och alla känner alla. Det går verkligen alltid att få kontakt med lärarna, oavsett vad det gäller. Dessutom är stämningen på skolan helt underbar. Alla är så glada när man möts på morgonen!

Linn, TE -20

Dela på:

Senast uppdaterad