Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

FRANKLINS GYMNASIUM

Translate

Informationsträffar

Är du också intresserad av att bli en av pionjärerna på Franklins Gymnasium? Då kanske du också undrar över hur du kan få veta mer om en skola som är så modern, ny och fräsch att den ännu inte går att besöka...?

Vi vill att du ska få veta allt som är planerat och som planeras för Franklins Gymnasium. Vår första informationsträff är inplanerad den 13/10 kl. 10-14. Eftersom våra lokaler kommer att vara fullt upptagna med att renoveras så att de är tip-top inför skolstart, så kommer vi med största sannolikhet att träffas i en alternativ lokal (som är precis lika lätt och smidig att ta sig till). Adress till informationsträff kommer att publiceras här i oktober. Vi kommer att anordna informationsträffar även den 29/11 och 16/1.

Vill du få påminnelse om informationsträff via e-post eller mobil? Fyll i din e-postadress och/eller mobilnummer nedan så hör vi av oss när det närmar sig.Ange bildtext

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-05-24 13.22

Kunskapsutbyte med forskare från AstraZeneca

"Genom att stötta Franklins gymnasium är vi på AstraZeneca med och inspirerar nästa generations forskare och specialister inom medicin och teknik. Ni behövs i framtiden för att vi tillsammans ska kunna fortsätta rädda liv och förbättra människors hälsa i hela världen."

Matti Ahlqvist, platschef AstraZeneca Göteborg