Öppet hus, enskilt besök, skuggning

Är du intresserad av att läsa på Franklins gymnasium och vill veta mer om vår fina skola? Självklart kan vi lösa ett "Coronasäkrat" möte, samtal, eller besök som passar dig.

Hur vill du träffas?

1) Gå på något av våra Öppna hus

Alla våra Öppna hus i januari är digitala pga. situationen med Coronaviruset. Men oroa dig inte, du kan fortfarande träffa elever, lärare, rektor och SYV och fråga allt du undrar om. På vår digitala Öppet hus-sida hittar du aktuella länkar till våra mötesrum. Här finns också poängplaner, scheman, filmer mm.

2) Enskilt besök på skolan

Känner du att du vill träffa oss på riktigt? Du är alltid välkommen att boka ett enskilt besök på skolan. Gå en rundtur i våra lokaler med rektor Maria, ställ dina frågor och träffa de lärare som är på plats. Till bokning enskilt besök

3) Informationsmöte via telefon/Skype/Hangouts

Vi kommer överens om en tid och träffas digitalt på det sätt som passar dig bäst. Till bokning informationsmöte

4) Prova på en dag på skolan - elevskuggning

Så fort våra elever är på plats på skolan återupptar vi möjligheten att följa en av våra elever en dag på skolan, så kallad elevskuggning. Till bokning elevskuggning

Vill du få information/påminnelse om Öppet hus?

Vill du veta först av alla när vi kan hålla nästa fysiska Öppet hus och när bokningen öppnar? Kanske vill du bli påmind om digitalt Öppet hus? Fyll i din e-postadress och/eller mobilnummer nedan så hör vi av oss när vi har något nytt att berätta.

Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.Jag gillar att skolan är uppbyggd kring Naturvetenskap och Teknik. Samarbetet med AstraZeneca och Life Science-profilen är jättespännande! Dessutom är det kul att labba på universitetet.

Ella, NA-19

Jag trivs superbra på Franklins! Eleverna är studiemotiverade och det är lugnt och skönt. Lektionerna är genomtänkta och varierade.

Marcus, NA-19

Ange bildtext

Dela på:

Senast uppdaterad