Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

FRANKLINS GYMNASIUM

Öppet hus/Elevskuggning

Nu har vi haft tre välbesökta Öppna hus denna ansökningsperiod. Det har verkligen varit jättekul att träffa alla er intresserade elever och föräldrar! För er som missade Öppet hus finns andra möjligheter att träffa oss i vår.

Missade du Öppet hus?

Då kanske elevskuggning eller en kortare visning av skolan kan vara något för dig?

Elevskuggning innebär i korta drag att du följer en av våra elever en del av en dag på skolan. Du får vara med på lektioner och lära känna både lärare och elever. På Franklins kan du skugga en elev året om - även under våren.

En visning av skolan innebär att rektor eller en lärare följer dig runt på skolan i 15-30 minuter. Du kan ställa frågor, se våra lokaler och träffa några av våra elever.

Bokning av elevskuggning och visning av skolan

Både elevskuggning och kortare visning av skolan bokas med rektor Maria Solérius, tel. 0707-69 01 55, eller Louise Nordhäll, tel 0707-690884

Till dig som sökt till Franklins i första hand

I vår kommer du att bjudas in till en träff på skolan. Du behöver inte göra något för att bli inbjuden om du redan gjort din ansökan inför hösten 2020.

Påminnelse kommande Öppet hus?

Nästa Öppet hus planeras att vara i Oktober. Vi kommer publicera datum så snart som möjligt här på hemsidan. Vill du få påminnelse om kommande Öppet hus via e-post eller mobil? Fyll i din e-postadress och/eller mobilnummer nedan så hör vi av oss när det närmar sig.Välkommen till oss på Franklins!

Ange bildtext

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-01-24 15.13

Kunskapsutbyte med forskare från AstraZeneca

"Genom att stötta Franklins gymnasium är vi på AstraZeneca med och inspirerar nästa generations forskare och specialister inom medicin och teknik. Ni behövs i framtiden för att vi tillsammans ska kunna fortsätta rädda liv och förbättra människors hälsa i hela världen."

Matti Ahlqvist, platschef AstraZeneca Göteborg