Öppet hus, enskilt besök, skuggning

Är du intresserad av att läsa på Franklins gymnasium och vill veta mer om vår fina skola? Självklart kan vi lösa ett "Coronasäkrat" möte, samtal, eller besök som passar just dig. Nu är dessutom bokning av Öppet hus öppen!

Välkommen till oss! Hur vill du träffas?

1) Gå på något av våra Öppna hus

I år kommer vi ha ett flertal mindre och "coronasäkrade" Öppna hus, där vi följer Folkhälsomyndighetens givna riktlinjer. Preliminära datum för Öppet hus (fler datum kan ev. tillkomma):

  • 10 oktober kl. 11-13
  • 3 november kl. 17-18
  • 26 november kl. 17-19
  • 27 januari kl. 17-19

Till platsbokning Öppet hus (platsbokning är nu öppen)
Det är säkrast att boka din plats. Vi tar emot drop-in besökare i mån av plats, men risken är att du kan få vänta utomhus.

2) Enskilt besök på skolan

Gå en rundtur i våra lokaler med rektor Maria, ställ dina frågor och träffa de lärare som är på plats. Till bokning enskilt besök

3) Informationsmöte via telefon/Skype/Hangouts

Vi kommer överens om en tid och träffas digitalt på det sätt som passar dig bäst. Till bokning informationsmöte

4) Prova på en dag på skolan - elevskuggning

Äntligen! Nu återupptar vi möjligheten att följa en av våra elever en dag på skolan, så kallad elevskuggning. Till bokning elevskuggning

 

Vill du ha en påminnelse om Öppet hus

Fyll i din e-postadress och/eller mobilnummer nedan så hör vi av oss när det närmar sig.Jag gillar att skolan är uppbyggd kring Naturvetenskap och Teknik. Samarbetet med AstraZeneca och Life Science-profilen är jättespännande! Dessutom är det kul att labba på universitetet.

Ella Riegnell-Behm NA-19

Jag trivs superbra på Franklins! Eleverna är studiemotiverade och det är lugnt och skönt. Lektionerna är genomtänkta och varierade.

Marcus Grahn NA-19

Ange bildtext

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-09-22 07.32