Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate

Internationellt samarbete

Under läsåret 16/17 kommer elever på programmet för hotell, restaurang och bageri börja jobba med projekt som sträcker sig ut i Europa.

På programmet för hotell, restaurang och bageri har eleverna tidigare läsår fått fördjupa sig i olika länder och deras matkultur för att sedan presentera sitt arbete under en temavecka i Restaurang Freja. Tanken är nu att kliva utanför Sveriges gränser och lära oss mer om andra matkulturer men denna gången göra det av andra elever.

eTwinning är en tjänst som drivs av EU, startat 2005, för att föra samman skolor i Europa. Under läsåret kommer personal på hotell-, restaurang- och bageriprogrammet påbörja arbetet med projekt där eleverna får komma i kontakt med elever på andra skolor ute i Europa. Vi kan alla lära av varandra och att få samarbeta med och lära av elever som talar andra språk och kommer från andra kulturer kommer att bli spännande men framförallt lärorikt. Vem vet, kanske leder det till och med till att vi kan hälsa på någon annan skola?

Dela på:

Senast uppdaterad 2016-10-20 14.06

100%

Alla våra elever har sysselsättning som t.ex. arbete, folkhögskola eller daglig verksamhet när de slutat sin utbildning hos oss.